A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü
0

BlueBerry-Cosmetics

A Blueberry-Cosmetics egy Magyar családi vállalkozás, melyet 2011-ben alapítottunk azzal a céllal, hogy prémium minőségű természetes alapanyagokból készítsünk saját márkás kozmetikumokat. Termékeink nem tartalmaznak parabéneket, kőolajszármazékot, szintetikus szín és illatanyagokat, SLS-t és egyéb egészségre ártalmas vegyszereket. 

2016-ban megkezdtük a Japán YOSO Beauty termékek forgalmazását, majd márciustól Francia ZAO bio sminkek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon, ezen felül pedig folyamatosan újabb Blueberry termékek fejlesztésén dolgozunk.

Mivel a szakmai hitelesség is fontos számunkra ezért bemutatjuk csapatunkat, akik kiváló tudással és tapasztalattal segítenek, hogy valóra váltsuk elképzeléseinket.

Dr. Ékes Gábor

Dr. Ékes Gábor

A Budapesti Műszaki Egyetem Vegyészmérnöki karának elvégzése után a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte, A Gyógyszeranyagok Doktora címet.

Egyik alapítója és irányítója volt a Dr JUGA Kft-nek, ahol 26 évig foglalkozott professzionális kozmetikai termékekkel. Ezután több hazai márka termékfejlesztésében vett részt, jelenleg saját márkás professzionális termékcsalád fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.

Több mint 30 év kozmetikai iparban töltött esztendő tapasztalatával most a Blueberry legújabb termékcsaládján dolgozik velünk, mely a Blueberry +Dr. Ékes nevet kapta.

Illés Virág

Illés Virág

Tulajdonos, ügyvezető és
a Blueberry termékek megálmodója.

A Károly Róbert főiskola Gazdasági mérnök szak után több mint 14+4 évet töltött egy nemzetközi ingatlanfejlesztő cégnél mint marketing és értékesítési vezető.

Menet közben hobbiként kezdett kozmetikumokkal foglalkozni,
majd 2012-ben megszületett az első Blueberry termék.
Ezután még 4 év következett, rengeteg tanulással és fejlesztéssel, de még fél lábbal az ingatlan világban építette a Blueberry céget.  2016 januártól dolgozik 100%-ban a Blueberry cégben.

Kovács Zsuzsanna

Kovács Zsuzsanna

Csapatunk legfiatalabb tagja.
Bio sminkes és kozmetikus.
Zsuzsi kizárólag természetes alapanyagokkal dolgozik, belvárosi kozmetikájában.

A Blueberry termékek szeretete miatt találkoztunk vele, majd köszönhetően kitűnő sminkes munkáinak,
ő lett a ZAO sminkmesterünk.

Nem csak tanácsot ad és sminkel, hanem igény esetén meg is tanítja a sminkelés fortélyait az érdeklődőknek.
Kozmetikus tapasztalatának
köszönhetően pedig fő tanácsadónk a legújabb Blueberry termékek fejlesztésénél.

 
Novák Anita

Novák Anita

Az ELTE angol szak után a Bedfordshire Egyetemen végzett.
Különböző filmes cégeknél majd a reklámszakmában dolgozott.

2016-ban csatlakozott csapatunkhoz,
kreatív látásmódja és problémamegoldó képessége óriási segítség az irodában
és a külföldi partnereinkkel való kapcsolattartásban.

Mika Gábor

Mika Gábor

Az Ybl Miklós Építészmérnöi kar elvégzése után építészként dolgozott, majd 2007-ben megalapította az Azzurro-Design Kft-t építészeti látványtervek, 3D vizualizációk és reklámgrafikák létrehozására.

 Gábor felelős a Blueberry arculatáért, ő készíti a reklámanyagokat, címketerveket, játékokat, a weboldalt és egyéb kreatív online és offline megjelenéseket.