A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü
0

Szappanok

Kényeztesse testét natúr szappanokkal!

Minden termékünk Magyarországon, saját minősített üzemünkben szigorú minőségirányítási rendszer betartása mellett készül. Termékeink nem tartalmaznak tartósítószert (ezért egy év a szavatosságuk) mesterséges színezőanyagot, szintetikus illatanyagot, kőlajszármazékot, parabéneket, habképzőt. Termékeink hagyományos módon válogatott alapanyagokból készülnek, nem előre gyártott granulátumból sajtolva. Ezért tudjuk minden egyes összetevő és a végső termék minőségét garantálni!

Termékeink receptjét úgy állítottuk össze, hogy azok a legjobb hidratáló, ápoló tulajdonságokkal rendelkezzenek. Különlegességük a felhasznált alapanyagokban rejlik, azaz a Blueberry szappanok alapanyaga csak prémium minőségű olaj lehet. Ezért az extra szűz olívaolaj Görögországból érkezik, a kókusz és pálmaolaj certifikált újratelepített gazdaságból származik, a napraforgóolaj egy speciális magyar fejlesztésű préselt olaj.  Aki kipróbálja a natúr szappanjainkat gyakran meglepődik, hogy eddig is natúr szappant használt, de ez más! A titok, hogy prémium terméket csak prémium alapanyagokból lehet előállítani és ezek a szappanok minden porcikájukban prémium termékek.

Szappanjaink krémes habja gyengéden tisztít és ápol, a felhasznált 100%-os tisztaságú illóolajok pedig kényeztetik testünket, lelkünket egyaránt.

"A Blueberry-Cosmetics Kft. ezúton nyilvánosan is elkötelezte magát, hogy kizárólag hitelesített pálmaolajat vásárol."

A Blueberry Cosmetics termékeiben felhasznált pálmaolaj rendelkezik úgynevezett zöld minősítéssel: Green Palm Certification, beszállítónk aktív tagja az RSPO-nak, elfogadja és akalmazza az RSPO elveket és kritériumokat.

A WWF a Kerekasztal a Fenntartható Pálmaolajért (Round Table on Sustainable Palm Oil – RSPO) egyik alapító tagjaként 2002 óta dolgozik azon, hogy fenntartható módon alkalmazható pálmaolaj-termelés folyjon. Az RSPO egy szabványrendszert alakított ki, amely bizonyítja, hogy a pálmaolaj kitermelése környezetileg és társadalmilag is felelős módon történik.

Rendezés:
Nézet: