A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü
0

Szappanok

Szilárd szappanok már csak a készlet erejéig!

Szappanjaink, saját minősített üzemünkben szigorú minőségirányítási rendszer betartása mellett készülnek.

Termékeink nem tartalmaznak tartósítószert (ezért egy év a szavatosságuk) mesterséges színezőanyagot, szintetikus illatanyagot, kőlajszármazékot, parabéneket, habképzőt. Termékeink hagyományos módon válogatott alapanyagokból készülnek, nem előre gyártott granulátumból sajtolva. Ezért tudjuk minden egyes összetevő és a végső termék minőségét garantálni!

Termékeink receptjét úgy állítottuk össze, hogy azok a legjobb hidratáló, ápoló tulajdonságokkal rendelkezzenek. Különlegességük a felhasznált alapanyagokban rejlik, azaz a Blueberry szappanok alapanyaga csak prémium minőségű olaj lehet. Ezért az extra szűz olívaolaj Görögországból érkezik, a kókusz és pálmaolaj certifikált újratelepített gazdaságból származik, a napraforgóolaj egy speciális magyar fejlesztésű préselt olaj.  Aki kipróbálja a natúr szappanjainkat gyakran meglepődik, hogy eddig is natúr szappant használt, de ez más! A titok, hogy prémium terméket csak prémium alapanyagokból lehet előállítani és ezek a szappanok minden porcikájukban prémium termékek.

Szappanjaink krémes habja gyengéden tisztít és ápol, a felhasznált 100%-os tisztaságú illóolajok pedig kényeztetik testünket, lelkünket egyaránt.

Ez a termékünk hamarosan kifut, ezért a kínálatunk már csak a készlet erejéig érvényes!

 

Rendezés:
Nézet: