A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Adventi szépségtipp 3.

Adventi szépségtipp 3.

 

Miután a korábbi tippek alapján mindent megtettünk, hogy friss, tiszta és hidratált legyen a bőr áttérhetünk a sminkre, pontosabban a korrektor használatára.

 

Amikor egy új smink ötletet látok ami nagyon tetszik, az esti fürdés előtt kipróbálom, így szoktam gyakorolni. Mivel úgyis lemosom, nincs vesztenivaló, csak legyen meg a mozdulat, a technika és akkor élesben már magabiztosabban megy, így ezt javaslom neked is, hogy gyakorolj ha van rá időd.

 

A megtisztított, hidratált bőrre kerül az alapozó. Az alapozót egyenletesen oszlasd el a bőrödön. Nem kell kihagyni semmit, nyugodtan kerülhet a szádra, a szemedre, szemöldökre, csak szépen oszlasd el. Az alapozásról bővebben az "Így válassz alapozót" ingyenesen letölthető dokumentumban olvashatsz.

 

Ezután jön a csodaszer, a korrektor ami éveket tud fiatalítani amint eltünteti a szem alatti sötét karikákat. Amennyiben a szemed körüli bőr zsírosabb, akkor válaszd az árnyékoló alapozót a biztosabb tartásért, ha szárazabb, akkor a stiftes korrektor lesz a megfelelő. Amennyiben a pattanásokra keresel korrektort, akkor a kevésbé zsíros árnyékoló alapozót válaszd. A korrektor inkább világosabb legyen a bőrödnél, az alapozóval megegyező színű. Sötétebb színt se korrektorból se alapozóból ne válassz. A korrektort sokan a szem alatti karika vonalára kenik, de inkább húzd egy kicsit lejjebb az arcod irányába, így optikailag jobban össze tudod hangolni és eltüntetni a sötétebb karikákat. Ha a külső szemzug is sötétebb akkor oda is tegyél korrektort egy V betűt formálva. A korrektort mindig ütögető mozdulatokkal dolgozd el. Ne húzd a szem alatti finom bőrt, hanem az ujjbegyeddel csak finoman ütögetve dolgozd el vagy szivaccsal. Kompakt púderrel vagy az ásványi selyempor alapozóval tudod fixálni.

Ha táskás szemet szeretnél korrigálni akkor a táskák alatt, ahová az árnyék vetül oda tegyél a világos korrektorból, majd dolgozd el és fixáld púderrel.

A korrektor színválasztásnál a problémás színnek megfelelő komplementer színeket használj, azaz a kékes-lilás karikákra sárgás-narancsos árnyalatot, a piros pattanásokra vagy a rosaceára a zöld színű korrektort.