A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Adventi szépségtipp 4.

Adventi szépségtipp 4.

 

A szemhéj  árnyalása, színezése sokak számára problémát jelent. Vagy összegyűlik a festék a szemhéjon egy csíkban, vagy lepereg vagy már nem is sikerül szépen felvinni.

A szemhéjpúder felvitele mindenképp előkészítést igényel. Csupasz szemhéjra ne próbálj festeni, mert nem lesz szép az eredmény. (Ugyan így pirosítót sem viszünk fel púder vagy alapozó nélkül az arcra.)  A szem előkészítése azt jelentii, hogy a megtisztított bőrre kerül az alapozó. Ebbe tapad ugyanis a finom por festék. Kifejezetten a szemhéjra fejlesztett alapozókból is választhatsz, ha száraz a szemhéjad akkor a krémes szemhéj előkészítőt, ha inkább zsírosabb és jellemző, hogy a festék összegyűlik egy redőben, akkor inkább a folyékony szemhéj előkészítőt ajánlom.

A szemhéjpúdert az árnyékoló ecsettel mindig tapasztó mozdulatokkal vigyük fel, ne húzzuk az ecsetet a bőrön, hanem finoman beletapsztjuk a port az alapba. A szemhéjra általában két színt viszünk fel, egy világos és egy hozzá illó sötét árnyalatot. A világos szín kerülhet a teljes mozgó szemhéjra, a sötét a külső szemzug fölé és a mélyítővonalra. Eldolgozáshoz a keverő ecsettel apró körkörös mozdulatokkal összemossuk a színeket, elmossuk a széleket. Egy fekete vagy barna szemhéjporral meghúzhatod a ceruzavonalat vagy ha kicsit bevizezed a ferde árnyékoló ecsetet, amivel akár tusvonalat is készíthetsz. Próbáld ki, mert nagyon szép kontúrt tudsz készíteni a szemhéjpúderrel is.