A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Ajánlói program szabályzat

Blueberry Ajánlói program részvételi feltételek

Készült: 2021. január 10.

 

 

Köszönjük, hogy érdeklődsz a Blueberry Ajánlói programban (a továbbiakban: "Ajánlói program") való részvétel iránt. A program a Blueberry-Cosmetics Kft. (a továbbiakban: "Blueberry") ÁSZF Általános Szerződési Feltételek hatálya alá tartozik, amit időről időre frissítünk. (a továbbiakban: "ÁSZF"), ez szabályozza a Blueberry-Cosmetics.hu weboldal használatát.

 

Kérjük, figyelmesen olvasd el a feltételeket, mielőtt részt veszel a programban, mivel a jelentkezéssel automatikusan elfogadod a feltételeket. Ha nem értesz egyet az ÁSZF-el és a program feltételeivel, akkor nem vehetsz részt a Hűségprogramban.

 

Tartalomjegyzék:

1. Az Ajánlói programban való részvétel feltételei

2. Jutalékok gyűjtése

3. Jutalékok lejárata

4. Személyes adatok

5 Kapcsolattartás

6. Általános információk

 

Az Ajánlói programban való részvétel feltételei:

 1. A Blueberry Ajánló program lehetővé teszi a tagok számára, hogy jutalékot gyűjtsenek a Blueberry-Cosmetics.hu oldalára irányított új érdeklődők első vásárlása után.  A jutalék kupon formájában kerül kifizetésre, mely később beváltható teljes árú termékek „weboldalunkon” történő megvásárlásakor.
 2. A program minden olyan személy számára elérhető, aki 18 éves vagy annál idősebb Magyar állampolgár és aktív blueberry-cosmetics.hu vásárlói fiókkal, valamint aktív hírlevél feliratkozással rendelkezik.
 3. Jutalékot szerezni, a jutalék kuponokat beváltani és a tevékenységeket nyomon követni a vásárlói fiókban lehetséges, a blueberry-cosmetics.hu oldalon. A vásárlói fiók csak a blueberry-cosmetics oldalon való bejelentkezés után elérhető. Fióktevékenységével kapcsolatos információk a +36 30 477 3115 telefonszámon vagy a virag@blueberry-web.hu e-mail címen is kérhetők.
 4. A vásárlásokért járó jutalékok automatikusan jóváíródnak a vásárlói fiókban.
 5. A programban való részvétel önkéntes és bármikor lehetőség van leiratkozni. A lemondáshoz lépj a Saját fiókba és kattints a személyes adatok törlése gombra. 
 6. A programban való részvétellel kijelented, hogy legalább tizennyolc (18) éves vagy, elolvastad és elfogadod a feltételeket. A program csak magánszemélyek számára elérhető személyes használatra. A programban csak a blueberry-cosmetics.hu fiókon keresztül vehetsz részt, 2021. december 31-ig!

 

Jutalék gyűjtése:

 1. A Program tagjai jutalékot szerezhetnek és gyűjthetnek a Blueberry weboldal ismerőseik körében történő ajánlásával, amennyiben a vásárlói fiókban, az Affiliate oldalon található egyedi linken keresztül új érdeklődő lép a webáruházba és érvényes vásárlást hajt végre.
 2. Az egyedi link a beillesztendő kódból kivágva így néz ki: "https://www.blueberry-cosmetics.hu/?p_id=XXXXX" tartalmazza a webshop elérhetőségét és egy számsort. (a számsor az X-ek helyén az ajánló azonosítására szolgál).
 3. Érvényes vásárlás minden olyan teljes árú termék vásárlása, melyet a blueberry-cosmetics weboldalra az azonosító linken keresztül bejelentkezve végez.
 4. A KÖVETKEZŐ TÉTELEK NEM MINŐSÜLNEK ÉRVÉNYES VÁSÁRLÁSNAK: AKCIÓS TERMÉKEK, SZÁLLÍTÁSI DÍJAK, ADÓK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK.
 5. Amennyiben az új érdeklődő nem az ajánlóhoz tartozó egyedi linkkel lép be a webáruházba, az ajánlói útvonal nem követhető, így jutalék nem keletkezik. 
 6. A jutalék nem váltható készpénzre vagy egy másik tag jutalékaival nem összevonható. A vásárlások után kapott jutalékot, kuponként lehet kiváltani és a következő vásárlás alkalmával lehet érvényesíteni. Felhasználáskor a vásárolt termék értéke nagyobb kell hogy legyen mint a beváltandó kupon forint értéke, mert a különbözet készpénzben történő kifizetésére nincs mód. A kuponok felhasználása után nem bocsáthatók ki újra.
 7. A jutalék kupon szállítási díjra nem váltható be.
 8. A Blueberry-Cosmetics fenntartja a jogot, hogy korlátozza az egyes tagok által egy adott időszakban beváltott jutalékok mennyiségét.
 9. A jutalékok csak akkor érvényesek, ha szigorúan betartják a Blueberry-Cosmetics ÁSZF szabályzatát és a részvétel feltételeit. A tagok semmilyen módon nem próbálhatnak korlátlan mennyiségű jutalékot szerezni. A jutalék rendszer 2021. december 31-ig van érvényben.  A megszerzett jutalékot 2021. decembe 31-ig lehet beváltani, utána automatikusan törlődik.

 

Jutalék kuponok lejárata:

 1. A megszerzett kuponok 2021 december 31-ig bármikor beválthatók. Ha a megadott időtartamon belül nem történik meg a beváltás akkor a jutalékok és a hozzájuk kapcsolódó kuponok törlésre kerülnek.

 

Személyes adatok:

 1. A programmal kapcsolatban megadott minden személyes információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkkal összhangban kezelünk.

 

Kapcsolattartás:

 1. A programban való részvétellel kapcsolatosan időnként e-maileket küldünk például amelyekben tájékoztatunk a jóváírt jutalékokról és az aktuális egyenlegedről. Ha nem akarsz tőlünk e-maileket kapni, akkor lehetőséged van leiratkozni.

 

Általános információk:

 1. A programot és annak minden előnyét Blueberry-Cosmetics belátása szerint bármikor, előzetes értesítés nélkül visszavonhatja, módosíthatja, korlátozhatja vagy megszüntetheti.
 2. Ha Blueberry-Cosmetics saját belátása szerint - csalással, félretájékoztatással, visszaéléssel vagy a Programot érintő alkalmazandó szabályok megsértésére gyanakszik, joga van megfelelő adminisztratív és / vagy jogi lépéseket tenni, ideértve a megszerzett jutalék visszavonását és a Programban való részvétel megszüntetését.
 3. Blueberry-Cosmetics fenntartja a jogot, hogy a promóciós ajánlatait szelektíven tegye elérhetővé a tagok számára, a programban való részvétel vagy egyéb tényezők alapján.
 4. A megszerzett jutalékok halál vagy válás esetén nem ruházhatók át, és nem képezik a tag tulajdonát.
 5. Minden tag maga felelős, hogy tisztában legyen a feltételekkel és a fiókjában szereplő adatokkal. Blueberry-Cosmetics nem vállal felelősséget a taghoz kapcsolódó vagy a tag által használt készülékek vagy programozással kapcsolatos hibáért. Bármilyen emberi, illetve hálózati vagy elektronikus hibáért vagy bármilyen adatátviteli hibáért, mely a jutalékok megszakítását, nem megfelelő jóváírását vagy törlését okozzák.