A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

ILLÓOLAJOK

Illóolajaink kiváló minőségű természetes illóolajok, hozzáadott oldószereket, tartósítót nem tartalmaznak. Kizárólag a természet adta aromákat használjuk fel, ezért a bennük foglalt előnyöket is 100%-ban tartalmazzák. Nem csak csodálatos illatukat élvezhetjük, hanem testünket, lelkünket kényeztetve fejtik ki igazán jótékony hatásukat. Ez természetesen csak a 100%-os illóolajakkal lehetséges!

Rendezés:
Nézet:

A levendula régóta ismert, klasszikus illata sokak kedvence. Az egyik legnépszerűbb legsokoldalúbb illóolaj, mely évezredek óta híres gyógyító tulajdonságairól. Alapvetően nyugtat, csillapít és ellazít. A legtöbb illóolajjal jól keverhető. 

1.290 Ft

Könnyű citromos, lágyan rózsás, virágos és gyógynövényes illatú olaj. A geránium a leghatásosabb egyensúlyba hozó, harmonizáló, kiegyensúlyozó illóolaj.  Kiváló dezodoráló, mind a személyes higiénia, mind a légfrissítők terén.

1.290 Ft

Az illóolaját az érett gyümölcs héjából sajtolják ki. A narancs mint „mosolygós olaj” ismert. Lelki hatását tekintve felvidít és felemel, segít meglátni az élet örömeit.

1.090 Ft

A bergamott a citromfélék családjába tartozik.Az illóolaj friss citrusos, enyhe citromhéjra emlékeztető illatú. 

 

1.390 Ft

Friss, élénk, illattal rendelkezik. Az illóolajat a növény leveléből nyerik. Jól keverhető levendulával, rozmaringgal, eukaliptusszal és citrommal.

1.290 Ft

A citromolaj a gyümölcsök héjában raktározódik, és hideg préseléssel nyerik ki. Sokoldalúan használható illóolaj, tiszta friss, könnyű illattal. 

1.090 Ft

Meleg, fűszeres édes illata a karácsonyi sütemények illatát idézi. 150 kg kéregből 1 kg illóolaj készül. Naranccsal, mandarinnal, tömjénnel jól keverhető.

1.090 Ft

Friss, citromos, füves illat. Jól keverhető a citrusfélékkel valamint a virágokkal.

1.290 Ft

Vidám, tiszta, friss, citrusos illat, mely jól keveredik a citrusfélékkel. Alapvetően élénkítő, tisztító és stimuláló hatású. Segít legyűrni a stresszt, a depressziót, a kimerültséget.

1.290 Ft

Az illóolajat a virágrügy vizes desztillációjával nyerik. Lelki hatását tekintve serkenti a mentális, érzelmi energiák áramlását, frissít és megerősít.

1.290 Ft

Gyógynövényes,kámforos illatú, köhögés elleni cukorka illatára emlékeztető olaj. Tanulőknak különösen ajánlott a rozmaring illóolaj párologtatása, mivel az illóolaj az agytevékenységre erősen hat.  Belélegezve erősíti az elmét és a kreativitást. 

1.290 Ft

Frissítő, enyhén kámforos illatú illóolaj. Párologtatása a megfázásos időszakban a levegőt tisztítja. Aromafürdő készítéséhez, bedörzsölőnek élénkít és hűsít. 

1.290 Ft