A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Bio smink blog

A harmincas éveim a bőrömről szóltak

Emlékszem, hogy akkoriban mennyi pénzt és energiát fektettem a bőrömbe. Minden ötödik hétre fix időpontom volt a kozmetikushoz 45 percet autóztam oda majd ugyan ennyit vissza egy-egy kezelésre a speciális gépek miatt, ami itthon még csak 1-2 kozmetikában volt elérhető.

Miért legyen természetes?

A vírus miatt, de nem arról fogok írni! Továbbra is hiszem, hogy egy erős immunrendszer a legjobb védelem! Bár sokan legyintenek, hogy egy kis ez meg az belefér, csak az alapozó fedje el a legdurvább bőrhibákat, legyen egész nap mozdulatlan a smink, a rúzs étel-ital és csókálló és mindezt a micellással egy mozdulattal el lehessen távolítani.

Az élet az életből ered

A hétvégén szokás szerint a kedvenc piacomon szereztem be a friss alapanyagokat, amikor a sorban következő 1 kg SZÉP barackot kért. Mire az eladó viccesen rávágta: „érdekes ma még senki sem kért csúnyát!”