A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Natúrkozmetikum csomagok

Előre összeállított kedvezményes csomagok, natúr samponnal, tusfürdővel és dezodor stifttel. A csomag olyan mindennap használatos kozmetikumokat tartalmaz, mellyel egyszerre megreformálhatod a tisztálkodási termékeidet és válthatsz tiszta, természetes kozmetikumokra.

Rendezés:
Nézet:

A citrusos csomag tartalmazza a legszükségesebb kozmetikumokat a hétköznapokhoz. Ideális ajándék mindazoknak akiket tiszta kozmetikumok világába szeretnél bevezetni. Tusfürdő, hajsampon, dezodor díszdobozban.

9.260 Ft

A levendula csomag tartalmazza a legszükségesebb kozmetikumokat a hétköznapokhoz. Ideális ajándék mindazoknak akiket tiszta kozmetikumok világába szeretnél bevezetni. Tusfürdő, hajsampon, dezodor díszdobozban.

9.260 Ft

A menta csomag tartalmazza a legszükségesebb kozmetikumokat a hétköznapokhoz. Ideális ajándék mindazoknak akiket tiszta kozmetikumok világába szeretnél bevezetni. Tusfürdő, hajsampon, dezodor díszdobozban.

9.260 Ft