A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

TUSFÜRDŐK

A Blueberry tusfürdők a hagyományos natúr szappanok folyékony változata. Nem csak vegyszermentesek, hanem organikus összetevőikkel kíméletesen tisztítják és ápolják a bőrt. Ajánljuk mindennapi tisztálkodáshoz, a teljes testfelületre. Nem tartalmaz szulfátokat, tartósítószert, parabént, sls-t, kőolaj származékot, szintetikus szín és illatanyagot.

Kedvező csomagajánlatokhoz, kattints a részletek gombra!

Rendezés:

A citrusliget tusfürdő, organikus összetevőivel kíméletesen tisztítja és ápolja a bőrt. Szulfátmentes, értékes napraforgó és kókusz olaj biztosítja a habzást és a tisztítást.  Kellemes, tiszta citrusos illatát 100% tisztaságú citromfű, grapefruit és citrom illóolaj biztosítja. A mindennapi tisztálkodáshoz, vagy akár edzéshez és utazáshoz is tökéletes választás.

2.190 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(9)

Illatanyagokra érzékenyek számára készül ez a szulfátmentes tusfürdő, organikus összetevőivel kíméletesen tisztítja és ápolja a bőrt. Értékes napraforgó és kókusz olaj biztosítja a habzást és a tisztítást. Illatanyag mentes. Mindennapi tisztálkodáshoz és kézmosáshoz is ajánljuk. 

1.890 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

A balzsamos szuhar tusfürdő, organikus összetevőivel kíméletesen tisztítja és ápolja a bőrt. Szulfátmentes, értékes napraforgó és kókusz olaj biztosítja a habzást és a tisztítást.  Kellemes, tiszta gyógynövényes illatát 100% tisztaságú balzsamos szuhar és levendula illóolaj biztosítja. A mindennapi tisztálkodáshoz, vagy akár edzéshez és utazáshoz is tökéletes választás. Kifejezetten ajánljuk száraz,  irritált és érzékeny bőrre.

2.190 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(8)

A levendulamező tusfürdő, organikus összetevőivel kíméletesen tisztítja és ápolja a bőrt. Szulfátmentes, értékes napraforgó és kókusz olaj biztosítja a habzást és a tisztítást.  Kellemes, tiszta levendula illatát 100% tisztaságú levendula illóolaj biztosítja. A mindennapi tisztálkodáshoz, vagy akár edzéshez és utazáshoz is tökéletes választás.

2.190 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(10)

A babérliget tusfürdő, organikus összetevőivel kíméletesen tisztítja és ápolja a bőrt. Szulfátmentes, értékes napraforgó és kókusz olaj biztosítja a habzást és a tisztítást.  Kellemes, tiszta mentás illatát 100% tisztaságú babér, és borsmenta illóolaj biztosítja. A mindennapi frissítő tisztálkodáshoz, vagy akár edzéshez és utazáshoz is tökéletes választás.

2.190 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)