A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat

Nyerd meg a legújabb Prim'Hydra hidratáló krémet! Facebook nyereményjátk. Határidő: 2019. november 17.

 

 

Blueberry Nyereményjáték Szabályzat


 

Nyerd meg a legújabb Prim'Hydra hidratáló krémet!

 

A Blueberry-Cosmetics Kft. (székhely: 1134 Budapest, Csángó utca 8.) (továbbiakban Szervező) nyereményjátékot szervez (továbbiakban: Játék).


 

A Játékban való részvétel feltételei

 

1. A Játékban bármilyen természetes személy részt vehet, aki 2019. november 9. és november 17 között, Blueberry-Cosmetics Facebook oldalára a nyereményjáték posztja alá elküldi a saját fotóját a kedvenc Blueberry vagy ZAO termékéről.

2. A Játékban nem vehetnek részt a Szervező tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói

3. A Játékban való részvétel feltétele, hogy

  • a Játékos elküldi a Blueberry-Cosmetics facebook oldalán a játék felhívás posztja alatt a saját fotóját a kedvenc Blueberry vagy ZAO termékéről és egy mondatban leírja miért az a kedvenc terméke.

4. Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben Szervező nem tudja a részvételi feltételek teljesülését ellenőrizni, a Játékból kizárásra kerül, és így nem vesz részt a sorsoláson.

5. A Játékban való részvételhez külön regisztráció nem szükséges.

6. A Játékban való részvétel jelen szabályzat automatikus elfogadását jelenti. A Játékszabály feltételeit nem teljesítő Játékos a Játékból kizárásra kerül és így nem jogosult a nyeremény átvételére.

 

A Játék időtartalma

 

A Játék időtartama: 2019. november 9. 10:00 óra és 2019. november 17 napja 23:59 óra között. A fotó elküldésének a fent megadott feltételekkel a Játék időtartama alatt meg kell történnie.

 

Nyeremények és sorsolás


1. A sorsolás időpontja: 2019. november 18. 16:00 óra.
A sorsolás helye: Blueberry-Cosmetics Kft irodája, 1134 Budapest, Csángó utca 8.

2. A nyeremények sorsolásán minden Játékos részt vehet, aki a részvételi feltételeknek megfelel. Korlátozottan cselekvőképes nyertes esetén a nyeremény megszerzésére a nyertes törvényes képviselője jogosult, amennyiben ő megfelel a játékszabályzatban foglalt feltételeknek.

3. A nyereményekkel kapcsolatos tudnivalók

  • Valamennyi Játékos között 1 db Prim'Hydra hidratáló báziskrémet sorsolunk ki.

  • A Játékosok a sorsolásban egy néven egyszer vesznek részt, bármennyi kommentet vagy fotót küldenek.

4. A nyeremény termékeket a nyertes legkésőbb 2019. november 25-ig veheti át a Blueberry boltban vagy az általa megjelölt címen ahová postai úton eljuttatjuk.

5. A nyeremény átvételi időpontjának meghosszabbítása nem lehetséges.

6. A nyeremény készpénzre nem váltható!

7. A játékos köteles együttműködni a nyeremény átvételében. Amennyiben a nyeremény átvétele a játékos késedelme vagy hibája miatt nem valósul meg, a szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

8. A nyeremények után fizetendő SZJA, Áfa és a hatályos jogszabályok alapján fizetendő egyéb járulékok a Szervezőt terhelik.

9. A nyertest a megadott néven a Szervező a saját Blueberry-Cosmetics Facebook oldalán fogja közzétenni. Mivel Szervező a játékban részvevőkhöz elérhetőséggel nem rendelkezik, így a játékosoknak kell figyelni az eredményhirdetést. Amennyiben a nyertes Játékos a közzétételre jelentkezik, a Szervező felveszi vele a kapcsolatot. Amennyiben a nyertes a közzétételre 2 munkanapon belül nem válaszol, a Szervező ismételten kiírja a nevet. Ha a nyertes az ismételt kiírásra 2 munkanapon belül nem válaszol, tartaléknyertes sorsolására kerül sor. Amennyiben a tartaléknyertes 2 munkanapon belül nem jelentkezik, a Szervező ismételten kiírja a nevét. Abban az esetben, ha a pótnyertes sem jelentkezik, további tartalék nyertes kisorsolására nem kerül sor.

 

Általános rendelkezések

 

1. A Játékos részvételével tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályban foglalt valamennyi feltételt.

2. A Facebook oldal esetleges hibás működéséből, technikai problémákból fakadó károkért Blueberry-Cosmetics nem vállal felelősséget. A Játékkal kapcsolatban kártérítési igény benyújtására a Játékos nem jogosult.

3. A Szervező fenntartja a jogot, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül bármikor felfüggessze, vagy megszüntesse a Játékot előre nem látható, kivételes körülmények felmerülése esetén.

4. A Játék szabályait a Szervező bármikor módosíthatja a játékosok előzetes értesítése nélkül.

 

Budapest, 2019. november 8.

Blueberry-Cosmetics Kft.