A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat

Gratulálunk B. Beátának, aki az M-es feltöltött sminkpalettátt nyerte!

Beáta jelentkezett is a nyereményért, egy pirosítót és egy kompakt alapozót választott a bambusz tokba.

 

 

A Blueberry-Cosmetics Kft. (székhely: 1134 Budapest, Csángó utca 8.) (továbbiakban Szervező) nyereményjátékot szervez (továbbiakban: Játék).


 

A Játékban való részvétel feltételei

 

1. A Játékban bármilyen természetes személy részt vehet, aki 2019. szeptember 30 és október 7. között, a www.blueberry-cosmetics.hu oldalon egy termékről visszajelzést ír.

2. A Játékban nem vehetnek részt a Szervező tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói

3. A Játékban való részvétel feltétele, hogy a Játékos elküldi a Blueberry-Cosmetics weboldalán egy kiválasztott termék oldalán a „visszajelzés” fül alatti nyomtatványon a véleményét.

 

4. Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben Szervező nem tudja a részvételi feltételek teljesülését ellenőrizni, a Játékból kizárásra kerül, és így nem vesz részt a sorsoláson.

5. A Játékban való részvételhez külön regisztráció nem szükséges.

6. A Játékban való részvétel jelen szabályzat automatikus elfogadását jelenti. A Játékszabály feltételeit nem teljesítő Játékos a Játékból kizárásra kerül és így nem jogosult a nyeremény átvételére.

A Játék időtartalma

A Játék időtartama: 2019. szeptember 30. 7:00 óra és 2019. október 7 napja 14 óra között. A visszajelzés elküldésének a fent megadott feltételekkel a Játék időtartama alatt meg kell történnie.


 

Nyeremények és sorsolás


1. A sorsolás időpontja: 2019. október 7. 16:00 óra.


A sorsolás helye: Blueberry-Cosmetics Kft irodája, 1134 Budapest, Csángó utca 8.

 

2. A nyeremények sorsolásán minden Játékos részt vehet, aki a részvételi feltételeknek megfelel. Korlátozottan cselekvőképes nyertes esetén a nyeremény megszerzésére a nyertes törvényes képviselője jogosult, amennyiben ő megfelel a játékszabályzatban foglalt feltételeknek.

3. A nyereményekkel kapcsolatos tudnivalók:

 

Valamennyi Játékos között 1 db M-es feltöltött bambusz palettát sorsolunk ki. A paletta a Blueberry webshopban található púder és szemhéjpúder utántöltőkkel feltölthető, a következők szerint: 2 db nagy vagy 4 db kicsi vagy 1 db nagy és 2 db kis utántöltővel. A nyertes tetszés szerint eldöntheti melyik összeállítást választja.

 

A Játékos a sorsolásban annyiszor vesz részt, ahány termékhez írt visszajelzésével teljesítette a Játék feltételeit.

 

4. A palettát a nyertes legkésőbb 2019. október 15-ig veheti át a Blueberry boltban vagy az általa megjelölt címen ahová postai úton eljuttatjuk.

5. A nyeremény átvételi időpontjának meghosszabbítása nem lehetséges.

6. A nyeremény készpénzre nem váltható!

7. A játékos köteles együttműködni a nyeremény átvételében. Amennyiben a nyeremény átvétele a játékos késedelme vagy hibája miatt nem valósul meg, a szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

8. A nyeremények után fizetendő SZJA, Áfa és a hatályos jogszabályok alapján fizetendő egyéb járulékok a Szervezőt terhelik.

9. A nyertest a megadott néven a Szervező a saját Blueberry-Cosmetics Facebook és Instagarm oldalán fogja közzétenni. Mivel Szervező a játékban részvevőkhöz elérhetőséggel nem rendelkezik, így a játékosoknak kell figyelni az eredményhirdetést. Amennyiben a nyertes Játékos a közzétételre jelentkezik, a Szervező felveszi vele a kapcsolatot. Amennyiben a nyertes a közzétételre 2 munkanapon belül nem válaszol, a Szervező ismételten kiírja a nevet. Ha a nyertes az ismételt kiírásra 2 munkanapon belül nem válaszol, tartaléknyertes sorsolására kerül sor. Amennyiben a tartaléknyertes 2 munkanapon belül nem jelentkezik, a Szervező ismételten kiírja a nevét. Abban az esetben, ha a pótnyertes sem jelentkezik, további tartalék nyertes kisorsolására nem kerül sor.


 

 

Általános rendelkezések


 

  1. A Játékos részvételével tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályban foglalt valamennyi feltételt.

  1. A Facebook és Instagram oldal esetleges hibás működéséből, technikai problémákból fakadó károkért Blueberry-Cosmetics nem vállal felelősséget. A Játékkal kapcsolatban kártérítési igény benyújtására a Játékos nem jogosult.

  2. A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Facebook által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem a Szervező részére történik.

  3. A Szervező fenntartja a jogot, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül bármikor felfüggessze, vagy megszüntesse a Játékot előre nem látható, kivételes körülmények felmerülése esetén.

  4. A Játék szabályait a Szervező bármikor módosíthatja a játékosok előzetes értesítése nélkül.

 

 

Budapest, 2019. szeptember 27.

Blueberry-Cosmetics Kft.