A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Bio smink

Több tanulmányban is megjelent, hogy a nők 300 - 500 potenciálisan veszélyes anyagot kennek a bőrükre a napi sminkelés és bőrápolás során, attól függően ki mennyi kozmetikumot haszná naponta. A sminkek szilikonokat, ásványi olajokat, parabéneket, műanyagokat, szintetikus illatanyagokat és nehézfémekből származó színezékeket tartalmazhatnak.

A ZAO bio sminkek összetevői 100% természetesek és teljesen biztonságosak. A színeket természetes ásványok adják, az alapanyagokat természetes növényi olajok, kivonatok, porok, az illatanyag természetes vanília kivonat, a tartósító pedig az antiszeptikus, fertőtlenítő hatásáról ismert ezüst.

Néhány sminktermék gyártója még folytat állatkísérleteket.

A ZAO bio sminkek garantáltan mentesek a kegyetlenségtől, minden sminktermék a PETA állatkísérletmentes és vegán minősítéssel rendelkezik.

Manapság divatos a bio és natúr összetevőket kiemelni egy termékben, azonban sokszor ez csak néhány összetevőre igaz.

A ZAO bio sminkcsalád minden terméke 100% természetes eredetű összetevőket tartalmaz és rendelkezik ECOCERT, COSMEBIO minősítéssel.

A ZAO bio sminkeket könnyű megszeretni, mert kiváló minőségűek, élénkek, tartósak, könnyen használhatók a természetes összetevők együttműködnek a bőrrel, hagyják lélegezni, élni, visszajelzések szerint sok esetben a bőr állapota javul, hidratáltabb, szebb lesz.

Az utántöltő termékeknél videós bemutatót találsz az utántöltés folyamatáról.

Minden sminkterméknél megtalálod a pontos leírást, az összetevőket és a tanúsítványokat is.