A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

KIEGÉSZTŐK

A kiegészítőknél is a bambusz a főszereplő. A finom és puha ecsetek lehetővé teszik a tökéletes smink elkészítését.  Az utántölthető bambusz tokba kialakíthatod saját sminkpalettád. Az M-es méretűt könnyen magaddal viheted a táskádban, az XL-es tokban pedig elfér minden púdered egy helyen. Nincs más dolgod csak válogatni a folyamatosan bővülő árnyalatokból és kiválasztani az utántöltőket.

Rendezés:
Nézet:

A bambusz tokba válogatott utántöltőkkel, teljesen egyedi palettát állíthatsz össze kedvenc termékeidből. Praktikus táskaméret, így bárhová magaddal viheted.

6.590 Ft

Utántölthető nagy bambusz tok. Egyedi paletta kialakítható benne 9 db nagy púder utántöltővel vagy 25 db szemhéjpúder utántöltővel, illetve vegyesen is.

12.900 Ft

Limitált kiadású paletta. Ezzel a palettával elkészítheted alkalmi sminked. Tartalmaz 6 db sminkterméket: egy arcpírt, egy rúzst, két szemhélypúdert (arany és ezüst), egy fekete szemhéjtust és egy duplavégű ecsetet az ajkak kifestéséhez és a tusvonal elkészítéséhez.

20.890 Ft

Tökéletes választás a ZAO kompakt púder, ásványi selyempor alapozó vagy a bronzosító egyenletes felviteléhez.

8.690 Ft

A spirál kefe a szemöldök átfésülését a ferde ecset pedig a szemöldökpor felvitelét és eldolgozását segíti.

4.490 Ft

A folyékony alapozó és a kompakt alapozó egyenletes felviteléhez ajánljuk. Az alapozó ecsettel az apróbb barázdákba is könnyen bejuttathatjuk az alapozónkat.

7.990 Ft

Lehetővé teszi a porpúderek leheletfinom, egyenletes felvitelét. Kompakt púder, ásványi selyempor alapozó felviteléhez ajánljuk.

7.990 Ft

A körecsetet a szemhéjpúder elmosásához és egyenletes eldolgozásához ajánljuk.

3.990 Ft

Az árnyékoló ecsetet a szemhéjpúderek felviteléhez ajánljuk. Segít a tónusok árnyalásában, több árnyalat összemosásában.

3.990 Ft

A ferde pirosító ecset követi az arccsont ívét, pirosító vagy bronzosító felviteléhez a legjobb választás.

6.890 Ft

A ferde árnyékoló ecsetet a szemhéjpúder satírozásához ajánljuk, de a szemöldököt is kiválóan formázhatjuk vele. Az árnyékoló ecset segítségével pontos vonalat is húzhatunk szemkontúrként.

3.990 Ft

A keverő ecset a szemhéj festésének, árnyalásának nélkülözhetetlen eszköze.

4.490 Ft

A kicsi, tömör, enyhén lapított fejjel jól követheted az ajkak vonalát. Használatával egyenletesen tudod eloszlatni a rúzst vagy a szájfényt az ajkadon.

3.990 Ft

A szemöldök ápolására alkalmas eszköz, de alkalmas a szempillák átfédsülésére és a felesleges festék eltávolítására is.  

3.990 Ft

A szemceruzával húzott vonalak és a szemhéjpúder összemosásához ajánljuk. 4 mosható szivacsos fejjel.

3.990 Ft

Kompakt púder, ásványi selyempor alapozó egyenletes felviteléhez ajánljuk.

2.390 Ft

Elegáns tükör bambusz tokban, egy normál és egy nagyítós tükörrel. Kistáskába belefér.

3.790 Ft

A sminked szállításához tökéletes választás ez a mágneses záródású szövet táska.

6.890 Ft

Ebben a palettában matt és fényes szemhéjpúderek segítsgével elkészítheted hétköznapi és alkalmi sminked. 

20.890 Ft