A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

KÖRÖMÁPOLÁS

Az igénybevett körmök ápolására ajánljuk a 10 legkárosabb összetevőtől mentes ZAO bázis és fedőlakkot, mely bázisként kiegyenlíti a köröm egyenetlenségeit, fedőlakként pedig hosszan tartó csillogást biztosít, valamint a bambuszkivonatot tartalmazó körömerősítőt és a bio körömlakklemosót. A ZAO körömápoló termékei korlátok nélkül használhatók.

Rendezés:
Nézet:

A ZAO körömlakk lemosója aceton és etil-acetát mentes, 100%-ban természetes összetevőkből áll. Kíméletesen távolítja el a körömlakkot anélkül, hogy kiszárítaná vagy károsítaná a körmöket és a bőrt.

5.950 Ft

A körömlakk felvitele után érdemes fedőlakkal befejezni a manikűrt:  kiemeli a lakk csillogását és maximalizálja tartósságát. Önmagában, átlátszó körömlakként is használható.

3.990 Ft

Kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Önmagában vagy lakk alá, alapozó rétegként ajánljuk.

3.990 Ft

A körömlakk felvitele után a csillámos ragyogás eléréséhez ajánljuk a glitteres fedőlakkot. Kiemeli a lakk csillogását és növeli tartósságát. Önmagában, csillámló körömlakként is használható.

 

3.990 Ft