A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Szállítás

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL - INGYENES

A Blueberry-Cosmetics Kft. mintaboltjában.

Cím: 1033 Budapest, Huszti út 35. GARUDA Irodaház fsz. Bejárat az épület túloldalán a parkoló felöl!

A bolltban készpénzes és bankkártyás fizetési mód is rendelkezésre áll.

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Csütörtökig 10:00-18:00 óráig,
Pénteken: 10:00-14:00 óráig

Szállítás - FOXPOST Csomagautomata

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap várnod a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted.

Szállítási díjak - FOXPOST ELŐREUTALÁSSAL

Megrendelés összege Szállítási díj
0 - 14.999,- Ft 1.090,- Ft
15.000,- Ft felett 0,- Ft

 

Szállítási díjak - FOXPOST UTÁNVÉTTEL

Megrendelés összege Szállítási díj
0 - 14.999,- Ft 1.390,- Ft
15.000,- Ft felett 0,- Ft
 

Szállítás - GLS CsomagPont

Használd ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsd a napi ritmusodhoz! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található!

A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontba, majd értesítőt küld, hogy a csomagod megérkezett. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átveheted a küldemény, figyelembe véve a csomag átvevőhelyek nyitva tartási idejét. Az online megrendelésnél akár 4 átvevő is megadható. A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.

Szállítási díjak - GLS CsomagPont ELŐREUTALÁSSAL

Megrendelés összege Szállítási díj
0 - 19.999,- Ft 1.390,- Ft
20.000,- Ft felett 0,- Ft

Szállítási díjak - GLS CsomagPont UTÁNVÉTTEL

Megrendelés összege Szállítási díj
0 - 19.999,- Ft 1.690,- Ft
20.000,- Ft felett 0,- Ft
 

Szállítás - GLS Házhozszállítás

Ebben az esetben előre történő banki átutalással vagy utánvéttel is lehetséges a fizetés.

Előre utalás esetén: A megrendelést követően a visszaigazoló email-ban elküldjük a számlaszámot. Kérjük az utaláskor a nevet és a rendelés számát is kérjük feltüntetni. A számla kiegyenlítését követően adjuk át a futárszolgálatnak a megrendelt terméket.

Utánvétes csomag esetén: a kézbesítésnél a futárnak készpénzzel fizeti az áru ellenértékét.

A küldemények kézbesítése a GLS futárszolgálaton keresztül történik. A GLS futárszolgálat vállalja, hogy a csomagot a feladást követő MUNKANAPON, munkaidőben 9-17 óra között a megadott címre kézbesíti. A sikertelen első kézbesítés napját követő munkanapon, a címhelyen ismételten megkísérli kézbesíteni a küldeményt. A futár, ha nem talál a címhelyen senkit, értesítést hagy a postaládájában, melyen szerepel, hogy másnap mely időpontban kísérli meg újból a kézbesítést és meghagyja telefonos elérhetőségét.

A csomagok után a GLS Futárszolgálat ügyfélszolgálat telefonszámán is lehet érdeklődni csomag ragszám alapján. A futárok rendkívül rugalmasak és segítőkészek, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb eljusson a megrendelőhöz a csomag.

Szállítási díjak - GLS Házhozszállítás ELŐREUTALÁSSAL

Megrendelés összege Szállítási díj
0 - 19.999,- Ft 1.390,- Ft
20.000,- Ft felett 0,- Ft

Szállítási díjak - GLS Házhozszállítás UTÁNVÉTTEL

Megrendelés összege Szállítási díj
0 - 19.999,- Ft 1.690,- Ft
20.000,- Ft felett 0,- Ft