A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Szállítás

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL - INGYENES

A Blueberry-Cosmetics Kft. mintaboltjában.

Cím: 1033 Budapest, Huszti út 33. GARUDA Irodaház fsz.

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Csütörtökig 10:00-18:00 óráig,
Pénteken: 10:00-14:00 óráig

Szállítás - Pick Pack Pont

A munkanapon 14:00-ig megrendelt termékeket Budapesten 3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 4 munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pick Pack Pont-ban. A küldemények kézbesítése a Pick Pack Pont futárszolgálaton keresztül történik.

A Pick Pack Pont-ok olyan RELAY és INMEDIO hírlapüzletek, valamint OMV és AVANTI töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg az ország közel 130 városában több, mint 400 helyen. Vásárláskor válassza ki az Önhöz legközelebb eső Pick Pack Pont-ot, ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

Szállítási díjak - Pick Pack Pont ELŐREUTALÁSSAL

Megrendelés összege Szállítási díj
0 - 14.999,- Ft 790,- Ft
15.000,- Ft felett 0,- Ft

Szállítási díjak - Pick Pack Pont UTÁNVÉTTEL

Megrendelés összege Szállítási díj
0 - 14.999,- Ft 1.090,- Ft
15.000,- Ft felett 0,- Ft

Szállítás - GLS Futárszolgálat

Ebben az esetben előre történő banki átutalással vagy utánvéttel is lehetséges a fizetés. 

Előre utalás esetén: A megrendelést követően a visszaigazoló email-ban elküldjük a számlaszámot. Kérjük az utaláskor a nevet és a rendelés számát is kérjük feltüntetni. A számla kiegyenlítését követően adjuk át a futárszolgálatnak a megrendelt terméket.

Utánvétes csomag esetén: a kézbesítésnél a futárnak készpénzzel fizeti az áru ellenértékét.

A küldemények kézbesítése a GLS futárszolgálaton keresztül történik. A GLS futárszolgálat vállalja, hogy a csomagot a feladást követő MUNKANAPON, munkaidőben 9-17 óra között a megadott címre kézbesíti. A sikertelen első kézbesítés napját követő munkanapon, a címhelyen ismételten megkísérli kézbesíteni a küldeményt. A futár, ha nem talál a címhelyen senkit, értesítést hagy a postaládájában, melyen szerepel, hogy másnap mely időpontban kísérli meg újból a kézbesítést és meghagyja telefonos elérhetőségét.

A csomagok után a GLS Futárszolgálat ügyfélszolgálat telefonszámán is lehet érdeklődni csomag ragszám alapján. A futárok rendkívül rugalmasak és segítőkészek, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb eljusson a megrendelőhöz a csomag.

Szállítási díjak - GLS Futárszolgálat ELŐREUTALÁSSAL

Megrendelés összege Szállítási díj
0 - 19.999,- Ft 1.290,- Ft
20.000,- Ft felett 0,- Ft

Szállítási díjak - GLS Futárszolgálat UTÁNVÉTTEL

Megrendelés összege Szállítási díj
0 - 19.999,- Ft 1.590,- Ft
20.000,- Ft felett 0,- Ft