A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Miért legyen természetes?

Miért legyen természetes?

A vírus miatt, de nem arról fogok írni! Továbbra is hiszem, hogy egy erős immunrendszer a legjobb védelem! Bár sokan legyintenek, hogy egy kis ez meg az belefér, csak az alapozó fedje el a legdurvább bőrhibákat, legyen egész nap mozdulatlan a smink, a rúzs étel-ital és csókálló és mindezt a micellással egy mozdulattal el lehessen távolítani.

 

 

A tiszta összetevőket nem csak a bőr egészsége miatt ajánlom, hanem velük az immunrendszered és a hormonháztartásod is biztonságban van!

 

A szintetikus összetevők közül ugyanis jó néhány hormon károsító és feleslegesen terheli az immunrendszert. Ebben a soha nem tapasztalt időszakban pedig, éppen erre nincs szükség.

 

Ha tehát az alábbiakat elkerülöd mindennapi kozmetikumaidból, már sokat teszel az egészségedért:

 

Szulfátok: ők azok a habosító összetevők amelyek majd minden konvencionális samponban, tusfürdőben, folyékony szappanban, intim mosakodóban megtalálhatók. A rendszeres használatukkal (SLS, SLES) jelentős mennyiségű nitrát kerülhet a vérkeringésbe. Xenoösztrogénként a hormonháztartást befolyásolják!

 

A xenoösztrogének a vegyipar által előállított vegyületek, amelyek képesek a női nemi hormonhoz kapcsolódni és befolyásolni a hormonális rendszer természetes működését!

 

A parabén minden fajtáját:  megtalálható testápolóban, tusfürdőben, samponban, kézkrémben, intim szappanban, fogkrémben, sminkekben, arclemosóban, körömlakkokban.

 

A triklozánt: megtalálható dezodorokban szájvízekben, folyékony szappanban fertőtlenítő adalékként, mivel antibakteriális, gombaölő hatású.

 

Ezeken felül a szintetikus emulgátorok, szintetikus karbamidok, -tartósítók, -színanyagok, -illatanyagok, ásványi olaj származékok, mind terhelik az immunrendszert.

 

Bővebben olvashatsz a káros összetevőkről a "Tudatos kozmetikum választás alapjai" című letölthető tanulmányunkban.

 

 

A fentiek miatt is elkötelezetten csak kifogástalan összetételű kozmetikumokat kínálok, 100% természetes eredetű összetevőkből.