A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Woden Spoon

Rendezés:

Az SPF 35+ faktorszámú superfood naptejet felnőttek számára ajánljuk, mert nemcsak biztonságos, hanem hatékony védelmet nyújt a napsugárzás okozta bőröregedés ellen. 

5.250 Ft

A 50-es faktorszámú Wooden Spoon naptej és testápoló nagyszerű választás az egész család számára.  Hatékony és biztonságos védelmet nyújt a napozáshoz, ellenőrzött organikus vajakkal és olajokkal, természetes E-vitaminnal és cink-oxiddal.

7.990 Ft

A 30-as faktorszámú Wooden Spoon naptej és testápoló nagyszerű választás az egész család számára.  Hatékony és biztonságos védelmet nyújt a napozáshoz, ellenőrzött organikus vajakkal és olajokkal, természetes E-vitaminnal és cink-oxiddal.

4.250 Ft

A Wooden Spoon 50-es faktorszámú  napteje az egész család számára hatékony és biztonságos védelmet nyújt a napozáshoz. Ellenőrzött organikus növényi olajokkal, vajakkal, természetes E-vitaminnal és cink-oxiddal (nem nano).

5.250 Ft

A Wooden Spoon 30-as faktorszámú napteje az egész család számára hatékony és biztonságos védelmet nyújt a napozáshoz. Ellenőrzött organikus növényi olajokkal, vajakkal, természetes E-vitaminnal és cink-oxiddal (nem nano).

6.590 Ft

Az SPF 45+ faktorszámú napozó stick az egész család számára megfelelő természetes védelmet nyújt a nap káros hatásai ellen. Babák és gyermekek számára is ajánljuk a nyári napozáshoz és a téli síeléshez egyaránt. 

4.690 Ft