A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Bio smink blog

Slow Cosmetique - egy sokat mondó minősítés

 

A Slow Cosmetique célja, hogy inkább kevesebb, de kiváló minőségű kozmetikumokat használjunk. Talán ezért találkozunk ritkán olyan márkával amely rendelkzik vele. A Slow Cosmetique Charta 2013-ban 4 fő kritériumot állított fel kijelölve az intelligens, fenntartható, környezetbarát és etikus kozmetikumok alapvető értékeit.

Bio smink márkák

 

A bio smink márkákat a szakma komoly előítéletekkel közelíti meg. Amikor elkezdtünk a ZAO bio sminkkel foglalkozni, meglepett a fogadtatás. Általában egy legyintéssel vették tudomásul, hogy a smink 100-ban természetes és minősített organikus.

Bio alapozók, azaz mitől jó egy alapozó?

 

Sokszor felmerül, hogy "jó az alapozóm mert drágát használok"! Sokat gondolkoztam, hogy megírjam-e ezt a posztot, de hátha segít azoknak akik nem böngészik az alapozók összetevőlistáját, csak bíznak egy márkában és annak minőségében.