A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Bio smink blog

Mitől jó egy kozmetikum?

Amikor valami bőrproblémát szeretne valaki sminkkel korrigálni, rákérdezek a használt kozmetikumokra. Általában azt a választ kapom, hogy natúr a krémem. Ilyenkor megnézzük együtt az összetevőket, mert általában a marketing leírásból van az információ, ami minden esetben a természetességet emeli ki.

Mire jó a báziskrém?

A báziskrém, más néven primer funkciója, hogy előkészítse a bőrt és a sminket tartóssá, szebbé tegye. Amint rátalálsz a bőrállapotodnak megfelelő primerre, a tökéletes és hosszan tartó smink nem lesz elérhetetlen számodra.

A naptejekről őszintén

Melyik naptej jó? Minden nyáron felmerül a napvédelem kérdése és sok az ellentmondásos információ a témában. Sokan keresnek, hogy segítsek választani, ezért  összefoglalom a legfontosabb tudnivalókat.