A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Bio smink blog

Adventi szépségtipp 4.

 

A szemhéj  árnyalása, színezése sokak számára problémát jelent. Vagy összegyűlik a festék a szemhéjon egy csíkban, vagy lepereg vagy már nem is sikerül szépen felvinni.

Adventi szépségtipp 3.

 

Miután a korábbi tippek alapján mindent megtettünk, hogy friss, tiszta és hidratált legyen a bőr áttérhetünk a sminkre, pontosabban a korrektor használatára.

Adventi szépségtipp 2.

 

A cél, hogy a bőröd a legjobb formában legyen az ünnepekre, ezért érdemes egy kicsit odafigyelni a táplálkozásodra is. Legalább ilyenkor ne engedj a csábításnak és mondj nemet a mogyorónak, a zsíros sajtoknak és egyéb tejterméknek, glutén tartalmú péksüteményeknek, energiaitaloknak és chipseknek. Ezek mind képesek durva pattanásokat okozni, amit határozottan szeretnénk elkerülni.