A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Bio smink blog

Miben más a bio smink?

 

 

Van előítélet a bio sminkekkel kapcsolatosan, ezért elérkezettnek láttam megírni ezt az összefoglalót. Elég könnyen el lehet dönteni milyen tulajdonságok fontosak egy sminktermék választásakor, de ehhez a szemmel nem látható tulajdonságok ismerete is fontos.

 

Itt az új Hűségprogram!

 

Vásárolj, értékelj és gyűjtsd a hűségpontokat, melyeket beválthatsz a következő vásárláskor. Regisztrálj most és iratkozz fel hírlevelünkre, amiért 25 pontot adunk üdvözlő ajándékként!

Adventi szépségtipp 4.

 

A szemhéj  árnyalása, színezése sokak számára problémát jelent. Vagy összegyűlik a festék a szemhéjon egy csíkban, vagy lepereg vagy már nem is sikerül szépen felvinni.