A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Hűségprogram szabályzat

Blueberry Hűségprogram részvételi feltételek

Készült: 2020. január 1.

 

 

Köszönjük, hogy érdeklődsz a Blueberry Hűségprogramban (a továbbiakban: "Hűségprogram") való részvétel iránt. A program a Blueberry-Cosmetics Kft. (a továbbiakban: "Blueberry") ÁSZF Általános Szerződési Feltételek hatálya alá tartozik, amit időről időre frissítünk. (a továbbiakban: "ÁSZF"), ez szabályozza a Blueberry-Cosmetics.hu weboldal használatát.

 

Kérjük, figyelmesen olvasd el a feltételeket, mielőtt részt veszel a programban, mivel a jelentkezéssel automatikusan elfogadod a feltételeket. Ha nem értesz egyet az ÁSZF-el és a program feltételeivel, akkor nem vehetsz részt a Hűségprogramban.

 

Tartalomjegyzék:

1. A Hűségprogramban való részvétel feltételei

2. Pontok gyűjtése

3. Pontok lejárata

4. Személyes adatok

5 Kapcsolattartás

6. Általános információk

 

A Hűségprogramban való részvétel feltételei:

 1. A Blueberry Hűségprogram lehetővé teszi a tagok számára, hogy pontokat szerezzenek a Blueberry-Cosmetics.hu oldalon történő vásárlással és az alábbiakban meghatározott tevékenységekkel, mely jutalom pontok később beválthatók teljes árú termékek „weboldalunkon” történő megvásárlásakor.
 2. A program minden olyan személy számára elérhető, aki 18 éves vagy annál idősebb Magyar állampolgár és aktív blueberry-cosmetics.hu vásárlói fiókkal, valamint aktív hírlevél feliratkozással rendelkezik.
 3. Pontot szerezni, a jutalmakat beváltani és a tevékenységeket nyomon követni a vásárlói fiókban lehetséges, a blueberry-cosmetics.hu oldalon. A vásárlói fiók csak a blueberry-cosmetics oldalon való bejelentkezés után elérhető. Fióktevékenységével kapcsolatos információk a +36 30 477 3115 telefonszámon vagy a virag@blueberry-web.hu e-mail címen is kérhetők.
 4. A vásárlásokért járó jutalompontok automatikusan jóváíródnak a vásárlói fiókban.
 5. A vásárlásokon felüli egyéb megjelölt tevékenyésgekért járó jutalompontok jóváírásához előzetes rövid e-mail értesítés szükséges a virag@blueberry-web.hu e-mail címre. (Pl: írtam google értékelést Üdv. Tavaszi Virág vagy Bekövettem az Instagram oldalatok, "viragtavasz" néven) 
 6. A programban való részvétel önkéntes és bármikor lehetőség van leiratkozni. A lemondáshoz lépj a Saját fiókba és kattints a személyes adatok törlése gombra. A programba jelentkezéshez nincs szükség vásárlásra vagy fizetésre.
 7. A programban való részvétellel kijelented, hogy legalább tizennyolc (18) éves vagy, elolvastad és elfogadod a feltételeket. A program csak magánszemélyek számára elérhető személyes használatra. A programban csak a blueberry-cosmetics.hu fiókon keresztül vehetsz részt.

 

Pontok gyűjtése:

 1. A Program tagjai pontokat szerezhetnek és gyűjthetnek az alábbiakban meghatározott érvényes vásárlással vagy különböző tevékenységekkel.
 2. Érvényes vásárlás minden olyan teljes árú termék vásárlása, melyet a blueberry-cosmetics weboldalra bejelentkezve végzel. A KÖVETKEZŐ TÉTELEK NEM MINŐSÜLNEK ÉRVÉNYES VÁSÁRLÁSNAK: AKCIÓS TERMÉKEK, SZÁLLÍTÁSI DÍJAK, ADÓK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK.
 3. A pontszerző tevékenységek és a hozzájuk kapcsolódó pont értékek a weboldalon a Blueberry Hűségpontrendszer oldalon találhatók. A tagok által elvégezhető tevékenységek közé tartozik, de nem korlátozódik ezekre: a fiók létrehozása hírlevélre való első feliratkozással, az Instagram oldalunk követése, vélemény írása, illetve ismerősök meghívása vásárlónak. Annak érdekében, hogy minél több pontot szerezz, érdemes minél több tevékenységet végezned a megjelöltek közül.
 4. Minden teljes árú terméknél feltüntettük a pont értékét. (300,- forint / 1 pont) A termék megvásárlásával a pontok automatikusan jóváíródnak a vásárlói fiókodban, amikor a rendelés státusza teljesítetté válik. Ha a Vásárlásod pontjai jóváírásra kerültek, de a megvásárolt cikk valamilyen oknál fogva visszakerül hozzánk, akkor a visszatérített termékért korábban jóváírt pontokat visszavonjuk.
 5. A különböző tevékenységekből származó jutalom pontokat szintén a vásárlói fiókodban írjuk jóvá, miután a tevékenység elvégzése és jóváhagyása megtörtént. Ehhez előzetes rövid e-mail értesítés szükséges a virag@blueberry-web.hu e-mail címre. (Pl: írtam google értékelést Üdv. Tavaszi Virág vagy Bekövettem az Instagram oldalatok, "viragtavasz" néven) 
 6. A pontok nem válthatók készpénzre vagy egy másik tag pontjaival nem összevonhatók. A vásárlások után kapott pontokat csak egy következő vásárlás alkalmával lehet beváltani. Ha rendelkezel pontokkal, akkor az minden vásárlásnál a pénztár oldalon megjelenik. Szabadon eldöntheted, hogy a fizetendő végösszegből levonod vagy még tovább gyűjtöd egy következő vásárlásig. Felhasználáskor a vásárolt termék értéke nagyobb kell hogy legyen mint a beváltandó pontok forint értéke, mert a különbözet készpénzben történő kifizetésére nincs mód. A hűségpontok felhasználása után nem bocsáthatók ki újra.
 7. A hűségpontok szállítási díjra nem válthatók be.
 8. A Blueberry-Cosmetics fenntartja a jogot, hogy korlátozza az egyes tagok által egy adott időszakban beváltott jutalompontok mennyiségét.
 9. A pontok csak akkor érvényesek, ha szigorúan betartják a Blueberry-Cosmetics ÁSZF szabályzatát és a Hűségprogram részvételi feltételeit. A tagok semmilyen módon nem próbálhatnak korlátlan mennyiségű pontot szerezni. A hűségpontok egy évig érvényesek, tehát 365 nap áll rendelkezésre a beváltásukhoz, utána automatikusan törlődnek.

 

Pontok lejárata:

 1. A megszerzett pontok mindaddig nem járnak le, amíg a Hűségprogram tart és 12 hónapon belül bármikor beválthatók. Ha a 12 hónapos időtartamon belül nem történik meg a beváltás akkor a pontok és a hozzájuk kapcsolódó előnyök törlésre kerülnek.

 

Személyes adatok:

 1. A programmal kapcsolatban megadott minden személyes információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkkal összhangban kezelünk.

 

Kapcsolattartás:

 1. A programban való részvétellel kapcsolatosan időnként e-maileket küldünk például amelyekben tájékoztatunk a jóváírt jutalom pontokról és az aktuális egyenlegedről. Ha nem akarsz tőlünk e-maileket kapni, akkor lehetőséged van leiratkozni, de akkor nem tudjuk tartani a kapcsolatot és tájékoztatni az új jutalom pontszerzési lehetőségekről további előnyökről.

 

Általános információk:

 1. A programot és annak minden előnyét Blueberry-Cosmetics belátása szerint bármikor, előzetes értesítés nélkül visszavonhatja, módosíthatja, korlátozhatja vagy megszüntetheti.
 2. Ha Blueberry-Cosmetics saját belátása szerint - csalással, félretájékoztatással, visszaéléssel vagy a Programot érintő alkalmazandó szabályok megsértésére gyanakszik, joga van megfelelő adminisztratív és / vagy jogi lépéseket tenni, ideértve a megszerzett pontok visszavonását és a Programban való részvétel megszüntetését.
 3. Blueberry-Cosmetics fenntartja a jogot, hogy a promóciós ajánlatait szelektíven tegye elérhetővé a tagok számára, a programban való részvétel vagy egyéb tényezők alapján.
 4. A megszerzett pontok halál vagy válás esetén nem ruházhatók át, és nem képezik a tag tulajdonát.
 5. Minden tag maga felelős, hogy tisztában legyen a feltételekkel és a fiókjában szereplő pontokkal. Blueberry-Cosmetics nem vállal felelősséget a taghoz kapcsolódó vagy a tag által használt készülékek vagy programozással kapcsolatos hibáért. Bármilyen emberi, illetve hálózati vagy elektronikus hibáért vagy bármilyen adatátviteli hibáért, mely a pontok megszakítását, nem megfelelő jóváírását vagy törlését okozzák.