A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Hűségprogram szabályzat

Blueberry Hűségprogram részvételi feltételek

Készült: 2020. január 1.

 

 

Köszönjük, hogy érdeklődsz a Blueberry Hűségprogramban (a továbbiakban: "Hűségprogram") való részvétel iránt. A program a Blueberry-Cosmetics Kft. (a továbbiakban: "Blueberry") ÁSZF Általános Szerződési Feltételek hatálya alá tartozik, amit időről időre frissítünk. (a továbbiakban: "ÁSZF"), ez szabályozza a Blueberry-Cosmetics.hu weboldal használatát.

 

Kérjük, figyelmesen olvasd el a feltételeket, mielőtt részt veszel a programban, mivel a jelentkezéssel automatikusan elfogadod a feltételeket. Ha nem értesz egyet az ÁSZF-el és a program feltételeivel, akkor nem vehetsz részt a Hűségprogramban.

 

Tartalomjegyzék:

1. A Hűségprogramban való részvétel feltételei

2. Pontok gyűjtése

3. Első regisztrálás hírlevél feliratkozással

4. Termék értékelés írása

5. Goggle értékelés írása

6. Ismerős meghívása vásárlónak

7. Instagram követés

8. Pontok lejárata

9. Személyes adatok

10. Kapcsolattartás

11. Általános információk

 

A Hűségprogramban való részvétel feltételei:

 1. A Blueberry Hűségprogram lehetővé teszi a tagok számára, hogy pontokat szerezzenek a Blueberry-Cosmetics.hu oldalon történő vásárlással és az alábbiakban meghatározott tevékenységekkel, mely jutalom pontok később beválthatók teljes árú termékek „weboldalunkon” történő megvásárlásakor.
 2. A program minden olyan személy számára elérhető, aki 18 éves vagy annál idősebb Magyar állampolgár és aktív blueberry-cosmetics.hu vásárlói fiókkal, valamint aktív hírlevél feliratkozással rendelkezik.
 3. Pontot szerezni, a jutalmakat beváltani és a tevékenységeket nyomon követni a vásárlói fiókban lehetséges, a blueberry-cosmetics.hu oldalon. A vásárlói fiók csak a blueberry-cosmetics oldalon való bejelentkezés után elérhető. Fióktevékenységével kapcsolatos információk a +36 30 477 3115 telefonszámon vagy a virag@blueberry-web.hu e-mail címen is kérhetők.
 4. A vásárlásokért járó jutalompontok automatikusan jóváíródnak a vásárlói fiókban.
 5. A vásárlásokon felüli egyéb megjelölt tevékenyésgekért járó jutalompontok jóváírásához előzetes rövid e-mail értesítés szükséges a virag@blueberry-web.hu e-mail címre. (Pl: írtam google értékelést Üdv. Tavaszi Virág vagy Bekövettem az Instagram oldalatok, "viragtavasz" néven) 
 6. A programban való részvétel önkéntes és bármikor lehetőség van leiratkozni. A lemondáshoz lépj a Saját fiókba és kattints a személyes adatok törlése gombra. A programba jelentkezéshez nincs szükség vásárlásra vagy fizetésre.
 7. A programban való részvétellel kijelented, hogy legalább tizennyolc (18) éves vagy, elolvastad és elfogadod a feltételeket. A program csak magánszemélyek számára elérhető személyes használatra. A programban csak a blueberry-cosmetics.hu fiókon keresztül vehetsz részt.

 

Pontok gyűjtése:

 1. A Program tagjai pontokat szerezhetnek és gyűjthetnek az alábbiakban meghatározott érvényes vásárlással vagy különböző tevékenységekkel.
 2. Érvényes vásárlás minden olyan teljes árú termék vásárlása, melyet a blueberry-cosmetics weboldalra bejelentkezve végzel. A KÖVETKEZŐ TÉTELEK NEM MINŐSÜLNEK ÉRVÉNYES VÁSÁRLÁSNAK: AKCIÓS TERMÉKEK, SZÁLLÍTÁSI DÍJAK, ADÓK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK.
 3. A pontszerző tevékenységek és a hozzájuk kapcsolódó pont értékek a weboldalon a Blueberry Hűségpontrendszer oldalon találhatók. A tagok által elvégezhető tevékenységek közé tartozik, de nem korlátozódik ezekre: a fiók létrehozása hírlevélre való első feliratkozással, az Instagram oldalunk követése, vélemény írása, illetve ismerősök meghívása vásárlónak. Annak érdekében, hogy minél több pontot szerezz, érdemes minél több tevékenységet végezned a megjelöltek közül.
 4. Minden teljes árú terméknél feltüntettük a pont értékét. (300,- forint / 1 pont) A termék megvásárlásával a pontok automatikusan jóváíródnak a vásárlói fiókodban, amikor a rendelés státusza teljesítetté válik. Ha a Vásárlásod pontjai jóváírásra kerültek, de a megvásárolt cikk valamilyen oknál fogva visszakerül hozzánk, akkor a visszatérített termékért korábban jóváírt pontokat visszavonjuk.
 5. A különböző tevékenységekből származó jutalom pontokat szintén a vásárlói fiókodban írjuk jóvá, miután a tevékenység elvégzése és jóváhagyása megtörtént. Ehhez előzetes rövid e-mail értesítés szükséges a virag@blueberry-web.hu e-mail címre. (Pl: írtam google értékelést Üdv. Tavaszi Virág vagy Bekövettem az Instagram oldalatok, "viragtavasz" néven) 
 6. A pontok nem válthatók készpénzre vagy egy másik tag pontjaival nem összevonhatók. A vásárlások után kapott pontokat csak egy következő vásárlás alkalmával lehet beváltani. Ha rendelkezel pontokkal, akkor az minden vásárlásnál a pénztár oldalon megjelenik. Szabadon eldöntheted, hogy a fizetendő végösszegből levonod vagy még tovább gyűjtöd egy következő vásárlásig. Felhasználáskor a vásárolt termék értéke nagyobb kell hogy legyen mint a beváltandó pontok forint értéke, mert a különbözet készpénzben történő kifizetésére nincs mód. A hűségpontok felhasználása után nem bocsáthatók ki újra.
 7. A hűségpontok szállítási díjra nem válthatók be.
 8. A Blueberry-Cosmetics fenntartja a jogot, hogy korlátozza az egyes tagok által egy adott időszakban beváltott jutalompontok mennyiségét.
 9. A pontok csak akkor érvényesek, ha szigorúan betartják a Blueberry-Cosmetics ÁSZF szabályzatát és a Hűségprogram részvételi feltételeit. A tagok semmilyen módon nem próbálhatnak korlátlan mennyiségű pontot szerezni. A hűségpontok egy évig érvényesek, tehát 365 nap áll rendelkezésre a beváltásukhoz, utána automatikusan törlődnek.

 

Első regisztrálás hírlevél feliratkozással (25 pont)

 1. Az első pontokat máris megszerezheted ha regisztrálsz és feliratkozol a hírlevelünkre.
 2. Hírlevél feliratkozás nélkül a Hűségprogramban nem tudsz résztvenni, mert a kapcsolattartás és a pontok jóváírásának feltétele, hogy kommunikálni tudjunk.
 3. Regisztráláshoz a következő lépéseket kell tenned: A Blueberry Hűségprogram oldalon kattints a REGISZTRÁLOK gombra, töltsd ki az adataidat és jelöld be a hírlevél feliratkozást is.
 4. A feliratkozásról értesítést kapunk. Amenniyben korábban vásároltál már tőlünk a jutalom pontokat jóváírjuk. Amenniyben még nem, akkor csak az első vásárlást követően tudjuk a regisztrációért járó pontokat jóváírni.

 

Termék értékelés írása (20 pont)

 1. Egy termékről írt visszajelzéseddel is szerezhetsz pontokat.
 2. Az értékelésnek tartalmaznia kell a csillagbesorolást és egy írásbeli értékelést.
 3. Értékelés írásához a következő lépéseket kell tenned: jelentkezz be a blueberry-cosmetics.hu weboldalra és nyisd meg az értékelni kívánt termék oldalát. Kattints a vélemények fülre és írd meg a saját véleményed.
 4. Termékértékeléssel egyszerre maximum 140 pont szerezhető.
 5. Termékértékelésnél nem kapjuk meg az értékelő adatait csak egy keresztnevet, így kérlek az értékelést követően jelezd a virag@blueberry-web.hu címre, hogy írtál visszajelzzést, mert csak úgy tudjuk jóváírni a pontjaidat.

 

Google értékelés írása (20 pont)

 1. A google-ban a Blueberry-Cosmetics cég értékelésével szerezhetsz pontokat.
 2. Az értékelésnek tartalmaznia kell a csillagbesorolást és egy írásbeli értékelést.
 3. Értékelés írásához a következő lépéseket kell tenned. A Blueberry Hűségprogram oldalon kattints a Google értékelés írása gombra és írd meg az értékelést.
 4. Az értékelés beérkezéséről értesítést kapunk ezután a jutalom pontokat jóváírjuk.

 

Ismerős meghívása vásárlónak (200 pont)

 1. A legtöbb pontot így szerezheted, ha rajtad keresztül egy új vásárló rendela webshopból. Ehhez fel kell venned velünk a kapcsolatot a virag@blueberry-web.hu e-mail címen vagy Blueberry Messengeren keresztül, egy „ajánlni szeretném az ismerősöm” üzenettel. Ezt követően egy kifejezetten a számodra készített ajánlói linket küldünk vissza, amin keresztül az ismerősöd be tud lépni a webhelyünkre és rendelést tud leadni. Az említett ismerősnek 18 éven felülinek és új vásárlónak kell lennie (aki még nincs a Blueberry vásárlók vagy feliratkozók között) és a megadott link használatával kell belépnie és a rendelést leadnia, minimum 7.500,- forint értékben a szállítási díj nélkül.
 2. Ha a rendelés valamilyen okból visszatér, a megszerzett pontokat levonjuk.
 3. A pontok a rendelést követően akkor kerülnek jóváírásra az ajánlásért, ha a csomagot átvették, a díja beérkezett a bankszámlánkra és teljesített rendelésként jóváhagyásra került.
 4. A pontokat a vásárlói fiókban tudod ellenőrizni.

 

Instagram követés (15 pont)

 1. A Blueberry Instagram oldalán legyél a követőnk. 
 2. Kérlek jelezd felénk e-mailben virag@blueberry-web.hu oldalon vagy a Blueberry Messengeren, hogy a követés megtörtént és milyen néven, mert az Instagram neveket nem tudjuk automatikusan beazonosítani. 

 

Pontok lejárata:

 1. A megszerzett pontok mindaddig nem járnak le, amíg a Hűségprogram tart és 12 hónapon belül bármikor beválthatók. Ha a 12 hónapos időtartamon belül nem történik meg a beváltás akkor a pontok és a hozzájuk kapcsolódó előnyök törlésre kerülnek.

 

Személyes adatok:

 1. A programmal kapcsolatban megadott minden személyes információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkkal összhangban kezelünk.

 

Kapcsolattartás:

 1. A programban való részvétellel kapcsolatosan időnként e-maileket küldünk például amelyekben tájékoztatunk a jóváírt jutalom pontokról és az aktuális egyenlegedről. Ha nem akarsz tőlünk e-maileket kapni, akkor lehetőséged van leiratkozni, de akkor nem tudjuk tartani a kapcsolatot és tájékoztatni az új jutalom pontszerzési lehetőségekről további előnyökről.

 

Általános információk:

 1. A programot és annak minden előnyét Blueberry-Cosmetics belátása szerint bármikor, előzetes értesítés nélkül visszavonhatja, módosíthatja, korlátozhatja vagy megszüntetheti.
 2. Ha Blueberry-Cosmetics saját belátása szerint - csalással, félretájékoztatással, visszaéléssel vagy a Programot érintő alkalmazandó szabályok megsértésére gyanakszik, joga van megfelelő adminisztratív és / vagy jogi lépéseket tenni, ideértve a megszerzett pontok visszavonását és a Programban való részvétel megszüntetését.
 3. Blueberry-Cosmetics fenntartja a jogot, hogy a promóciós ajánlatait szelektíven tegye elérhetővé a tagok számára, a programban való részvétel vagy egyéb tényezők alapján.
 4. A megszerzett pontok halál vagy válás esetén nem ruházhatók át, és nem képezik a tag tulajdonát.
 5. Minden tag maga felelős, hogy tisztában legyen a feltételekkel és a fiókjában szereplő pontokkal. Blueberry-Cosmetics nem vállal felelősséget a taghoz kapcsolódó vagy a tag által használt készülékek vagy programozással kapcsolatos hibáért. Bármilyen emberi, illetve hálózati vagy elektronikus hibáért vagy bármilyen adatátviteli hibáért, mely a pontok megszakítását, nem megfelelő jóváírását vagy törlését okozzák.