A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Rólunk

Illés Virág vagyok, a Blueberry cég tulajdonosa és a Blueberry termékek megálmodója, aki megszállottan hisz abban, hogy egy olyan különleges nő mint Te vagy, nem a vegyipar által tömeggyártott kozmetikumokat érdemli.

Az a küldetésem, hogy felhívjam a figyelmet, a tudatos kozmetikum választásra. Miért fontos ez? Azért mert bőröd a legnagyobb szerved. Több funkciót is ellát: van érző, felszívó és légző szerepe, megvéd a hidegtől, melegtől, a kórokozóktól, megvéd a vegyi anyagoktól és a mechanikai hatásoktól, segíti a méregtelenítést. Sajnos sokakban fel sem merül, hogy egy-egy kozmetikum milyen mértékben van hatással ezekre a funkciókra. És bizony naponta átlagosan 12 különböző kozmetikumot használunk. Nem fogom az összetevőket sorolni, (átlagosan 515 db amit magunkra kenünk nap mint nap) és ennek több mint 60%-a vitatott azaz az én megítélésem szerint káros. Nálunk egyet sem találsz belőlük!

Egy átlagos samponnal, tusfürdővel, habfürdővel, folyékony szappannal naponta lemosod a bőrfelszíni emulziód azaz a bőröd természetes védőrétegét. Ezekkel a drasztikus mosószereket tartalmazó tisztálkodószerekkel, naponta károsítod bőrödet. Majd rákened a kőolajszármazékot, szintetikus zsírtestet, szilikont, tartalmazó krémed, legyen az arckrém, testápoló, kézkrém és a vazelint, lanolint, szintetikus zsírokat tartalmazó sminked. Ezek alatt a bőröd nem lélegzik, eltömődnek a pórusok és szép lassan bőröd már nem fogja ellátni alapvető funkcióit. Kialakulnak a bőrbetegségek, könnyedén megtelepszenek a kórokozók, felszívódnak méreganyagok és nem utolsó sorban felgyorsulnak az öregedési folyamatok.

Tehát ha nem tudatosan választod meg a kozmetikumaid ezeket a vegyianyagokat NEM tudod elkerülni. A legtöbb termékben benne vannak, bármit is sugall a címke vagy az árkategória.

Az a küldetésem, hogy felhívjam a figyelmed, a bőröd csodálatos, hidd el pontosan tudja hogyan kell regenerálódni, de csak természetes alapanyagokból készült kozmetikumokkal, amik bőröddel harmonikusan tudnak együttműködni. Amik nem tömítik el a pórusokat, hagyják a bőrödet élni, lélegezni, ellátni alapvető funkcióit. Naponta látom, hogy ezek a természetes kozmetikumok milyen mértékben szépítik meg a bőrt. Persze csak együtt, azaz amikor a tisztálkodószeredtől a sminkedig minden választásod tiszta és tudatosan minden anyagot elkerülsz ami árthat.

Ezt segítem termékeimmel, amik harmonikusan működnek bőröddel. A Blueberry és a ZAO így működik együtt. 

Tiszta kozmetikumok az egészséges, ápolt bőrért!