A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel.

TÍZMENTES KÖRÖMÁPOLÁS

A ZAO körömlakkok biztonságosan használhatók, hiszen nem tartalmazzák a tíz legveszélyesebb körömlakk összetevőt: toluen, formaldehid, szintetikus kámfor, szintetikus gyanta, dibutil-ftalát, xilén, parabén, formaldehid-gyanta, sztyrén és benzofenon.

A környezetbarát és egészségtudatos termékeket kedvelők számára körömlakkjaink bio alapúak, amelyek a petrolkémiai összetevőket természetes forrásokkal (kukorica, burgonya, manióka, cukornád vagy búza) helyettesítik. Az összetevők 76–84%-a természetes eredetű, és 100%-ban vegán összetevőket tartalmaznak. Körömlakkjaink gluténmentesek!

Rendezés:

ZAO Körömlakk 642 beige french

Áttetsző, bézs színű 10 mentes körömlakk. Ideális a Francia manikűrhöz. 10 mentes összetétele 84%-a természetes eredetű (burgonyából, kukoricából, búzából és maniocából származik).  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

ZAO Körömlakk 650 carmin red

Az igazi piros 10 mentes körömlakk  81%-a természetes eredetű (burgonyából, kukoricából, búzából és maniocából származik).  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. A ZAO körömlakk tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

ZAO Körömlakk 662 antic pink

Sötétebb púder rózsaszín árnyalatú 10 mentes körömlakk. A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

ZAO Körömlakk 655 nude

Nude, barnás-rózsaszínes árnyalatú 10 mentes körömlakk.  80%-a természetes eredetű, burgonyából, kukoricából, búzából és maniocából származik.  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

ZAO Körömlakk 654 hot pink

Élénk rózsaszín árnyalatú 10 mentes körömlakk.  81%-a természetes eredetű.  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

ZAO Körömlakk 643 pink french

Áttetsző rózsaszín árnyalatú, 10 mentes körömlakk. Ideális a Francia manikűr elkészítéséhez. A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

ZAO Fedő és bázislakk fényes 636

A körömlakk felvitele előtt kiegyenlíti a körmök felületét, egyenletes felszínt biztosít a lakkozáshoz. Lakkozás után pedig kiemeli a lakk csillogását és maximalizálja a tartósságát. Önmagában, átlátszó körömlakként is használható.

5.090 Ft

ZAO Körömlakk 656 coral

Élénk korall színű 10 mentes körömlakk, 81%-a természetes eredetű burgonyából, kukoricából, búzából és maniocából származik.  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

ZAO Körömlakk 675 Frosted pink

Púder rózsaszín árnyalatú, teljesen fedő 10 mentes körömlakk. Kovasavval gazdagított formulája, erősíti a körömlemezt, korlát nélkül használható. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

ZAO Körömlakk 657 fuchsia pink

Élénk, feltűnő pink színű 10 mentes körömlakk.  83%-a természetes eredetű (burgonyából, kukoricából, búzából és maniocából származik).  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

ZAO Körömlakk 661 fuchsia

Fukszia színű 10 mentes körömlakk. A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

ZAO Körömlakk 651 plum

Ciklámen lila 10 mentes körömlakk. 79%-a természetes eredetű összetevőkből származik.  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

ZAO Körömlakk 641 white french

Fehér színű 10 mentes körömlakk, ideális a Francia manikűr elkészítéséhez. A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

ZAO Körömlakk 674 Candy Apple

Gyöngyház fényű, sötétpiros 10 mentes körömlakk. A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

ZAO Körömerősítő 635 hardener

A körömerősítőben lévő bambusz rizóma kivonat erősíti a körömlemezt. Önmagában vagy lakk alá, alapozó rétegként kiváló választás.

5.090 Ft

ZAO Körömlakk 667 amaranth pink

Amaránt színű, 10 mentes körömlakk.  80%-a természetes eredetű (burgonyából, kukoricából, búzából és maniocából származik).  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

ZAO Körömlakk 668 passion red

Sötétpiros színű, 10 mentes körömlakk.  80%-a természetes eredetű (burgonyából, kukoricából, búzából és maniocából származik).  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

ZAO Körömlakk 660 aquamarine

Aqumarine, élénk világoszöld színű 10 mentes körömlakk. 82%-a természetes eredetű (burgonyából, kukoricából, búzából és maniocából származik).  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. A ZAO körömlakk tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

ZAO Fedőlakk glitteres 665

A körömlakk felvitele után a csillámos ragyogás eléréséhez válaszd a glitteres fedőlakkot. Kiemeli a lakk csillogását és növeli tartósságát. Önmagában, csillámló körömlakként is használhatod.

 

5.090 Ft

ZAO Körömlakk 644 black

Fekete színű 10 mentes körömlakk. 78%-a természetes eredetű (burgonyából, kukoricából, búzából és maniocából származik).  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. A ZAO körömlakk tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft
Az oldal tetejére