A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

ZAO KÖRÖMÁPOLÁS

A ZAO körömlakkokat korlát nélkül használhatod, mivel mentesek a 10 legveszélyesebb körömlakk összetevőtől, melyek a következők: toluen, formaldehyde, szintetikus kámfor, szintetikus gyanta, dibutylphthalate, xylene, paraben, formaldehyde gyanta, styrene, benzophenone. 

Annak érdekében, hogy olyan termékeket kínálhassunk, melyek tisztelik a környezetet és az egészséged, körömlakkjaink bio forrásúak. Ez azt jelenti, hogy formuláinkban a petrolkémiai eredetű összetevőket agro-oldószerek helyettesítik (kukoricából, burgonyából, maniókból, cukornádból vagy búzából származnak). Az összetevők 76–84% -ban természetes eredetű 100%-ban vegan összetevőket tartalmaznak. Gluténmentes!

Rendezés:

Az igazi piros 10 mentes körömlakk  81%-a természetes eredetű (burgonyából, kukoricából, búzából és maniocából származik).  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. A ZAO körömlakk tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(6)

Sötétebb púder rózsaszín árnyalatú 10 mentes körömlakk. A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)

Áttetsző, bézs színű 10 mentes körömlakk. Ideális a Francia manikűrhöz. 10 mentes összetétele 84%-a természetes eredetű (burgonyából, kukoricából, búzából és maniocából származik).  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)

A körömlakk felvitele előtt kiegyenliti a körmök felületét, egyenletes felszínt biztosít a lakkozáshoz. Lakkozás után pedig kiemeli a lakk csillogását és maximalizálja a tartósságát. Önmagában, átlátszó körömlakként is használható.

5.090 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)

Élénk rózsaszín árnyalatú 10 mentes körömlakk.  81%-a természetes eredetű.  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

Nude, barnás-rózsaszínes árnyalatú 10 mentes körömlakk.  80%-a természetes eredetű, burgonyából, kukoricából, búzából és maniocából származik.  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)

Áttetsző rózsaszín árnyalatú, 10 mentes körömlakk. Ideális a Francia manikűr elkészítéséhez. A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)

Élénk, feltűnő pink színű 10 mentes körömlakk.  83%-a természetes eredetű (burgonyából, kukoricából, búzából és maniocából származik).  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

Élénk korall színű 10 mentes körömlakk, 81%-a természetes eredetű burgonyából, kukoricából, búzából és maniocából származik.  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)

Púder rózsaszín árnyalatú, teljesen fedő 10 mentes körömlakk. Kovasavval gazdagított formulája, erősíti a körömlemezt, korlát nélkül használható. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

Gyöngyház fényű, sötétpiros 10 mentes körömlakk. A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

Fehér színű 10 mentes körömlakk, ideális a Francia manikűr elkészítéséhez. A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

Mély, sötétlila 10 mentes körömlakk. 79%-a természetes eredetű összetevőkből származik.  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

Fukszia színű 10 mentes körömlakk. A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

Amaránt színű, 10 mentes körömlakk.  80%-a természetes eredetű (burgonyából, kukoricából, búzából és maniocából származik).  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)

A körömerősítőben lévő bambusz rizóma kivonat erősíti a körömlemezt. Önmagában vagy lakk alá, alapozó rétegként kiváló választás.

5.090 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Sötétpiros színű, 10 mentes körömlakk.  80%-a természetes eredetű (burgonyából, kukoricából, búzából és maniocából származik).  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.
5.090 Ft

Lila színű, 10 mentes körömlakk.  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft

Aqumarine, élénk világoszöld színű 10 mentes körömlakk. 82%-a természetes eredetű (burgonyából, kukoricából, búzából és maniocából származik).  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. A ZAO körömlakk tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

Sötét, kékes-zöld színű 10 mentes körömlakk.   84%-a természetes eredetű (burgonyából, kukoricából, búzából és maniocából származik).  A lakk kovasav tartalma miatt erősíti a körömlemezt. Tartós, magasfényű és gyorsan szárad.

5.090 Ft