A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Az élet az életből ered

Az élet az életből ered

A hétvégén szokás szerint a kedvenc piacomon szereztem be a friss alapanyagokat, amikor a sorban következő 1 kg SZÉP barackot kért. Mire az eladó viccesen rávágta: „érdekes ma még senki sem kért csúnyát!”

 

Ez pont olyan mint a kozmetikumok, ott is mind szép, natúr, természetes. Nem láttam még olyan reklámot, hogy ebben a krémben 2% hatóanyag van a többi szilikon, víz, illatanyag, szintetikus emulgátor és tartósító. Pedig a többség ilyen, teljesen értéktelen a bőr számára.

 

A gyártók meglovagolják a természetes anyagokra való egyre nagyobb igényt és termékeiket ezekkel a hangzatos vezérszavakkal kínálják. Kiemelik azokat a természetes összetevőket melyek megbújnak a több tucat többségében nem bőrbarát összetevő között.

 

A természetes formulák érzékenyebbek, drágábbak, akár tízszer, húszszor annyiba kerülnek mint egy szintetikus formula. ezért nem találunk ilyet a konvencionális kozmetikumok között. Rengeteg a megtévesztő, látszatra természetes kozmetikum, de elolvasva az összetevőket a tartalom kiábrándító.

 

A legtöbben bizalommal használják ezeket a sokszor cseppet sem ártalmatlan keverékeket. A következmény pedig: az bőr elvékonyodik, húzódik, fakó, száraz, korábban öregszik, ráncosodik. A sérült bőr pedig még kevésbé tud védelmet nyújtani a káros anyagoktól. Soha nem derül ki, hogy azok a korai ráncok nem a stressz, hanem a rosszul választott krém / smink következményei.

 

A tudatos bőrápolást bármilyen korban el lehet kezdeni és kőolajszármazékok és szintetikus összetevők helyett valóban természetes, a bőr számára értékes összetevőkből álló kozmetikumokra váltani.

 

A bőr csodálatos, ha a kozmetikumainkkal támogatjuk a működését lelassíthatjuk az öregedési folyamatokat és évekkel fiatalosabb lehet a megjelenésünk.