A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 
Positive Hair ősz haj kezelő szérum


Ez a termék nem hajfesték hanem egy természetes újra pigmentáló szérum.

 

1, Hogyan válaszd ki a természetes hajszínedhez való terméket?

Classic Lotion - szőke hajra
Ultra Lotion - mogyoró barna – sötétbarna
Ultra + Lotion - nagyon sötét barna


2, Hogyan használd a hajkezelő szérumot?

A flakont minden használat előtt rázd fel! Fújd a száraz hajadra a tonikot, ideális este és hagyd a hajadon minimum 8 órán át.


Bevezető kezelés:

Napi egy alkalommal végezd el a kezelést 28 napon át! A gyártó szerint 1 flakon elegendő 8-10 alkalomra, a haj hosszúságától és az ősz hajszálak számától függően! Saját tapasztalat: egy flakont használtam el az első 28 napban.

Rövid és középhosszú haj: permetezd a hajadra, anélkül, hogy szétválasztanád tincsekre. Fésüld át és hagyd természetesen megszáradni.

Hosszú haj: permetezd a hajadra, lefelé a nyakadig, anélkül, hogy szétválasztanád tincsekre. Majd fésüld át egészen a hajvégekig és hagyd természetesen megszáradni.

Festett haj: Kezd a kezelést amikor 1-2 milliméter ősz tövek kezdenek megjelenni. permetezd a hajadra, anélkül, hogy szétválasztanád tincsekre. Fésüld át és hagyd természetesen megszáradni.


Karbantartó kezelés:
Hetente 1-2 alkalommal végezd el a kezelést. Látni fogod, ahogy megjelennek az ősz hajszálak, ha esetleg elfelejtetted a kezelést hosszabb időre, ezek az egy-egy szálak már gyorsabban eltűnnek.  Saját tapasztalat: volt, hogy egy reggel ráfújtam és délutánra már nem látszott.
Eredmény:

Látható eredmény már első flakon használatánál jelentkezik. Az ősz hajszálak először szőkére, majd egyre sötétebb árnyalatra váltanak az eredeti szín eléréséig. Az első 28 napos intenzív kezelés ajánlott. A hajad színe fokozatosan változik egy teljesen természetes módon. A hajad fényes és egészséges kinézetű lesz, köszönhetően az anti-ageing komplexnek: növényi kivonatok, ginko-biloba, rozmaring, zsurló kivonat, vizitorma, vadgesztenye és A, B5, B8, E és F vitaminok.

Előfordul, hogy a végén marad néhány ősz hajszál, de ez egy természetesebb megjelenést biztosít, nem egy egyszínű hajkoronát. Saját tapasztalat: Nálam ezek a szálak inkább világosabb barnák, szőkések, nem maradtak fehérek!


3, Hogyan kezeld a hajad a kezelés folyamán?

Ajánlott a kezelés folyamán a Phytema hajsamponok és balzsam használata. Ezek speciális formulák, melyek erősítik a repigmentáció folyamatát. Ne használj szilikont és szulfátokat tartalmazó sampont, mert ezek gyengítik az őszülés elleni szérum hatékonyságát!

A phytema samponok fokozatosan távolítják el a hajon felgyülemlett szilikon réteget, ezért néhány hónap elteltével, a samponok habzása fokozódik!  


Óvintézkedések:

Akkor folytasd csak a kezelést, ha a 28 napos előkezelés sikeresnek bizonyult!

Nem javasolt a hajat szétválasztani a kezelés folyamán, mert a lényeg, hogy a tonik a hajszálakra kerüljön, a bőrre permetezni felesleges! 

Ne permetezd a tonikot, speciális hajkibontó, fehérítő, hajformázó termékekre, hajzselékre.

A termék csak hajszálakra való, más területen: szemöldök, szempilla, intim területek nem alkalmazható!

Ha abbahagyod a kezelést az ősz hajszálak fokozatosan megjelennek, ha úgy döntesz a hajad a következő napokban újra befestheted.

Az ősz haj kezelő szérum 96%-ban természetes összetevőkből áll és rengeteg aktív növényi kivonatot tartalmaz, ami segíti a repigmentációt. Ezek a növények, főleg a vadgesztenye foltot hagyhat a párnán, ez egy 60 fokos mosással könnyen eltávolítható. 

A bőrről tiszta vízzel könnyen letörölhető!

Csak külső használatra! Kisgyermekektől elzárva tartandó! Szembe kerülve mosd ki azonnal bő vízzel! Szempillára, szemöldökre és egyéb testszőrzetre ne használd! Használat után moss kezet! 

Az eredményesség nagyban függ az egyéni haj szerkezettől!

A formula hatékonysága klinikailag igazolt a DERMSCAN laboratóriumban, melyet a Francia Egészségügyi Minisztérium akkreditált.

A vizsgálatot 20, 41 és 72 év közötti önkéntesen végezték, akik 30-100% ősz hajszállal rendelkeztek.

7 nap után 38%-al kevesebb ősz hajszál maradt az önkéntesek 93%-án
14 nap után 47%-al kevesebb ősz hajszál maradt az önkéntesek 100%-án
28 nap után 78%-al kevesebb ősz hajszál maradt az önkéntesek 100%-án.


Phytema előnyben részesíti a természetes megoldásokat és elkerüli az agresszív molekulákat, mint a színezőszereket, rezorcint, fenil-diamint és aminofenolt.


A termék Franciaországban készül.