A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Útmutató alapozó választáshoz

ÍGY VÁLASSZ ALAPOZÓT!

 

Ajánlom ezt az összefoglalót, amennyiben szeretnéd tudni, hogyan lehet eligazodni az alapozók között.

Azokat a kérdéseket igyekeztünk összegyűjteni és megválaszolni, amelyek  a leggyakrabban merülnek fel a sminkállvány előtt. 

Segítségével tudni fogod, mire érdemes figyelni vásárlás előtt? Hogyan válassz bőrállapotodnak megfelelően? Milyen eltérések vannak a különböző textúrájú termékek fedőképességében? Hogyan állapítsd meg a bőröd tónusát? MIvel és hogyan vidd fel az alapozókat?  Kell-e fényvédelem az alapozódba és mire jó a bázis krém?

Tehát ha vannak kérdéseid az alapozással kapcsolatosan, olvasd el az ingyenes összefoglalót!

 

Letöltéséhez kérlek add meg az adataidat, ahová elküldhetjük Neked.

Illés Virág vagyok a Blueberry Cosmetics tulajdonosa, a 100%-ban természetes eredetű ZAO Francia organikus sminkcsalád kizárólagos forgalmazója. Nap mint nap látom a tanácstalanságot a sminkállvány előtt és hogy milyen szükség van a segítő információkra a sminkekkel és sminktechnikákkal kapcsolatosan. Jó hír, hogy a sminkelés megtanulható mindenki számára! Két óra alatt el tudsz sajátítani egy szép nappali sminket, amit kis gyakorlással 5 perc alatt feltehetsz reggelente. Az alapozókról összegyűjtöttem a legfontosabb információkat, amit máris tanulmányozhatsz!