A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

A harmincas éveim a bőrömről szóltak

A harmincas éveim a bőrömről szóltak

Emlékszem, hogy akkoriban mennyi pénzt és energiát fektettem a bőrömbe. Minden ötödik hétre fix időpontom volt a kozmetikushoz 45 percet autóztam oda majd ugyan ennyit vissza egy-egy kezelésre a speciális gépek miatt, ami itthon még csak 1-2 kozmetikában volt elérhető.

 

Vettem és kentem amit tanácsoltak, folyton újabb krémeket és eszembe sem jutott, hogy összetevőket nézzek, nem is foglalkoztam vele. A bőröm egyre jobban tiltakozott, fájdalmas gyulladások voltak az arcomon, majd később sebek és hegek is a saját „kezelésektől”. Amint az egyik elmúlt, jött a következő. Egyre inkább szerettem volna eltakarni, így már a gyógyszertárban vettem a brutálisan fedő alapozót...

 

Nem értettem, hogy mi a baj velem, miért ilyen problémás a bőröm. Nem fogom elfelejteni azt a tehetetlen érzést, amikor egy drogériában álltam, már „megvilágosodva” és órákig olvastam az INCI-ket, hogy rátaláljak egy olyan krémre, amiben nem volt a listámon szereplő kerülendő összetevőkből, de nem találtam.

 

Ez az „élmény” és az ezt követő megoldás keresés vezetett ide, ahol most vagyok.

 

Látom, hogy ebben az őrületes túlkínálatban, az egymásnak ellentmondó információkkal, a rengeteg szakértő és a „küldj egy doboz terméket és írok róla az oldalamon” szakember tanácsa, mennyire áttekinthetetlenné teszi a kozmetikumok világát.

 

Pedig nem az. Ma már pontosan tudom, hogy mi az, amit egyáltalán magamra kennék. Ezek a kifogástalan összetételű tiszta kozmetikumok és ez már lényegesen leszűkíti a kínálatot. Látom, tapasztalom és a rengeteg visszajelzésben olvasom milyen hatással van a bőrre a „detox”.

 

Legyen inkább kevesebb cuccod, de az legyen értékes a bőrödnek és ami a legfontosabb, semmiképp se ártson!