A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Most felejts el mindent amit az alapozókról tapasztaltál!

Most felejts el mindent amit az alapozókról tapasztaltál!

 

Ez az a mondat, amit a legtöbbször hall tőlem, aki először jár nálunk. Mégpedig azért, mert mindenkinek van valamilyen korábbi negatív tapasztalata az alapozókkal kapcsolatosan.

 

Nem meglepően ezek általában azok, hogy maszk, fullasztó, mű, szárít vagy éppen kippatog tőle a bőr vagy, hogy nehéz megfelelő színt találni.

 

Egy 100%-ban természetes ZAO alapozó azonban elképesztően másképp működik. Eleve nem fullaszt, mert nincs benne szilikon, ásványi olaj, műanyagszármazék, ami eltömítené a pórusokat, tehát a bőr lélegzik alatta. Nem tud maszkos és mű lenni, mert nincs benne egyetlen szintetikus anyag sem. A bőrápoló növényi alapanyagok támogatják  a bőr természetes funkcióit, az ásványi pigmentek feltéve igazodnak a bőr árnyalatához, így még kevesebb árnyalatból is tökéletesen megtalálod a bőröddel harmonizáló árnyalatot, soha nem fog élesen elütni. Olyan mértékben olvad a bőrödbe, hogy senki sem fogja észrevenni, hogy alapozó van rajtad, csak az lesz a feltűnő, hogy csodaszép egységes a bőröd.

 

Ami pedig még szenzációsabb, hogy te sem fogod érezni. 100-ból 100-an elmondják, hogy semmit nem éreznek a bőrükön, még a több rétegben felvitt teljes sminkben sem. A bőr nem húzódik tőle, nem pattogzik ki, egyetlen komedogén összetevője sincs, a legérzékenyebb bőrön is tökéletes. Tehát a ZAO alapozót csak egy másik ZAO alapozóval érdemes összehasonlítani, mert nincs hozzá fogható tiszta, anti-ageing hatóanyagokkal teli, teljes értékű sminkként működő márka a piacon, ami ráadásul egész nap a helyén marad.