A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Bio smink márkák

Bio smink márkák

 

A bio smink márkákat a szakma komoly előítéletekkel közelíti meg. Amikor elkezdtünk a ZAO bio sminkkel foglalkozni, meglepett a fogadtatás. Általában egy legyintéssel vették tudomásul, hogy a smink 100-ban természetes és minősített organikus.

 

A sminkeknél a lényeg, hogy legyen intenzív színe és kibírja egész nap az arcon. Nem ez volt a tapasztalat, így gyorsan el is terjedt a természetes alapú sminkekről, hogy nem elég pigmentáltak és tartósak.

 

A mai napig mosolygok, amikor egy sminkessel találkozom és az az első megjegyzése, hogy nem számított ilyen pigmentált színekre, ilyen jó minőségre.

 

A ZAO sminkek fejlesztésénél fontos feltétel a tiszta összetevőkön felül, hogy a végeredmény a legjobban hasonlítson egy hagyományos sminkre. Legyen tartós, pigmentált, könnyen használható.

A tartósság nagyban függ a helyes felviteltől, ezért érdemes elsajátítani néhány alap technikát. Segítségképpen készítettünk néhány rövid videót, amit érdemes megnézned, ha sosem tanultál sminkelni.

 

A természetes összetevők miatt a bio smink gyakran másképp viselkedik. Például az alapozók, amiket nem lehet percekig kenegetni, mint a szilikon alapúakat, mert a sok értékes hatóanyagot szinte magába szippantja a bőr. Kifejezetten gyors és határozott mozdulatokkal lehet szépen eloszlatni. Valamint a gondosan válogatott összetevők miatt általában nem rendelkeznek olyan széles termék és színválasztékkal mint a hagyományos sminkek, de az árnyalatok sokkal jobban igazodnak a valódi bőrszínünkhöz és élvezhetjük, hogy a természetes összetevők óvják, védik, szépítik a bőrünket.