A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Így tehetsz a bolygóért sminkelés közben!

Így tehetsz a bolygóért sminkelés közben!

 

Sokan úgy gondolják, hogy egyedül nem tudnak tenni a környezetszennyezés ellen, kevesek ahhoz, hogy változtassanak és szebbé tegyék a bolygót.

 

Azonban ez is egy döntés, ugyanis vagy azokhoz tartozol, akik kevésnek érzik magukat és inkább tovább szennyezik a földet vagy csatlakozol egy csapathoz, akik már jó ideje azon munkálkodnak, hogy a mindennapi kozmetikumaink előállítása során minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk után.

 

Persze az első a bőröd és a ZAO elkötelezett a 100% természetes eredetű összetevőkből* álló, kifogástalan formulákból megalkotott sminkek mellett. A termékek NEM tartalmaznak petrolkémiai eredetű anyagokat és szintetikus tartósítószereket – így gondoskodnak a bőröd egészségéről. Alapanyagainkat egyszerű, környezetkímélő eljárással nyerjük ki növényi olajok, vajak, növényi kivonatok, ásványi pigmentek formájában. A környezetvédelem iránti elköteleződésünknek köszönhetően 2014-ben megkaptuk a « Slow Cosmetic » minősítést.

 

Már a kezdetektől fogva a biogazdálkodásból származó nyersanyagokra helyezzük a hangsúlyt: a vegyi műtrágyától és növényvédő szerektől mentes összetevők felhasználásával minimalizáljuk a talajvíz- és talajszennyezést, ezzel is védjük a biológiai sokféleséget és gondoskodunk az egészségedről. A termékeknek magasabb a biokompatilitása a bőrrel, ennek oka, hogy az aktív hatóanyagok sokkal magasabb koncentrációban találhatók meg a biogazdálkodásból eredő növényekben, mint a hagyományos mezőgazdálkodásból származó növényekben.

A ZAO elkötelezett a minden élőlénnyel szembeni etikus bánásmód mellett, ezért nem tesztel állatokon az összetevők és a késztermékek esetében sem. A termékekben nem használtunk fel semmilyen állati eredetű összetevőt (pl: méhviasz, kármintetűből kinyert vörös pigment).

 

Környezettudatos: Az innovatív utántölthető rendszernek köszönhetően kevesebb hulladékot termelünk, kevesebb műanyagot használunk fel, valamint kevesebb energiát fogyasztunk, ezáltal védjük a környezetet.

Gazdaságos: A bambusz tokok a végtelenségig felhasználhatók és mivel az utántöltők csökkentik a költségeket, a termékcsalád használata gazdaságos – prémium minőségű sminket kínálunk elérhető áron.

Kreatív: Az utántölthető csomagolásnak köszönhetően kedved szerint váltogathatod össze a neked tetsző árnyalatokat, személyre szabott színpalettát kialakítva.

 

Az ökotudatos design a fő szempontunk, ezért választottuk elsődleges csomagolóanyagnak a bambuszt. Ez egy olyan nyersanyag, mely fantasztikusan gyors növekedésre képes bármilyen műtrágya vagy növényvédő szer nélkül. A bambusz 4-5 év alatt válik teljesen kifejlett egyeddé, míg egy fának ehhez minimum 30 évre van szüksége!. Másodlagos csomagolásnak bambuszrostból készült tasakokat használunk. Ezek a tasakok újra hasznosíthatók más célokra, ellentétben a kartondoboz csomagolással melyet vásárlás után azonnal eldobnak. Számunkra a bambusz a legfontosabb alapanyag, mivel ennek a megújuló anyagnak a felhasználása nagyon alacsony terhelést jelent a környezetre.

 

A műanyag felhasználásunk 90%-al kevesebb mint más sminkmárkáknak!!!!!

 

Mindezek ismeretében Te melyik csoportot választod?   Semleges csoport nincs!